Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
pozeral som si výjazdy na strave a tie stravové watty ... zarazilo ma, že na cestných výjazdoch mám typicky vyššie vaty ako na mtb výjazdoch pričom mne sa tak laickým pozorovaním zdá, že podávam buď rovnaký výkon tam aj tam - jazdím s cca tým istým nasadením , alebo by som skôr povedal, že na mtb sa viac pučím ako na ceste .
Chápem, že sú to vymyslené hausnumerá, ale tak nejako by som očakával, že ich výpočet je vždy ten istý
Podla mna to rataju nejak takto. Lebo si viem porovnat kolko W som mal ked to bolo podla Stravy a kolko realne s powermetrom. Bolo to uplne mimo v desiatkach, stovkach wattov.
mate niečo podobné? strava mi po vypísaní upload successfull, neukazuje žiadnu aktivitu, čiže akoby nenahrala nič. Momentálne nevidím posledné tri jazdy, čo ma mrzí najmä kvôli tomu, že tie kilometre chcem vidieť najmä kvôli servisu.
Možno to nejaký súvis s prechodom na novú epochu má, ale buď to v strave opravili, lebo včerajšie jazdy mi to nahralo. Uvidím ako sa to bude opakovať.
edit: tak sa to opakuje a práve mi nenahralo cestu do práce. Možno by som to zvalil aj na pripojenie v práci, keby mi to raz neurobilo aj doma. Špekulujem, či to nebude aj telefónom, Huawei p8, lebo aj ten robí problémy, že mi pravidelne prestane nahrávať. starý dobrý cyklokompjuter.
bubbic Tak napokon to je ono. Tie nové výjazdy mi zaznamenáva do roku 1999, čo mi chvíľu trvalo sa tam preskrolovať.. a tie dva, čo mi zaznamenalo dobre, som mal zrejme šťastie na správnu konšteláciu satelitov
Segmenty sa nenahrávajú, segmenty sa identifikujú podľa istej % zhody prejdenej trasy s uloženým segmentom v strave. Nebudeš mať skôr nepresne zaznamenaný gps signál na danej trase - segmente? V strave na web rozhraní si vieš pozrieť v sekcii "prečo nevidím segment" akú máš deviáciu zaznamenanej trasy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A nie nahodou stupaci, ked si chcu ulahcit prechod zakrutou cez vonkajsi okraj?
Lavotocive zakruty
No tusim si mal dat o jedny hranolky menej, v PN mu to neslo 😁 dnes.
Chápem, že sú to vymyslené hausnumerá, ale tak nejako by som očakával, že ich výpočet je vždy ten istý
ale tak skúsil som zmeniť nastavenie pre konu z cross na mountain bike, čiže oba bydú rovnakého typu a uvidíme čo sa zmení
Nebude to mat suvi s tymto? Skuste si skontrolovat datum a cas na gps pristroji, pripadne zalistovat na Strave do minulosti.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1470207.html#p1470207
edit: tak sa to opakuje a práve mi nenahralo cestu do práce. Možno by som to zvalil aj na pripojenie v práci, keby mi to raz neurobilo aj doma. Špekulujem, či to nebude aj telefónom, Huawei p8, lebo aj ten robí problémy, že mi pravidelne prestane nahrávať. starý dobrý cyklokompjuter.