Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
hej, obcas to zblbne ... vid tu ... segment ma cca 30 km, na obrazku je posledny 1km ...
29km je zelenych, t.j. "segment match", a aj tych poslednych 1000m je siva čiara (your activity) zhodna s cervenou (selectedsegment), avsak vypisalo ze "Your Activity seems to have deviated from the Segment at 94%."
toto mi uz hlava vobec nebere ... ako som sa mohol trafit do segmentu len na 6%, ked 97% trasy zobrazuje zelenym t.j. zhoda so segmentom ?
V supporte pisu zmenit aktivitu na nieco uplne odveci napr. kayaking, ulozit, chvilu pockat a potom znovu cycling. U mna to fungovalo, ale ja som nevidel ziadne segmenty.
Vcera mi strava po prvykrat za 4-5 mesiacov nechtyila jeden zjazd .. a nie je vobec ani v tom zozname, ked dam vpravo dole, ze nevidim segment, hmmm. Ze by tak uletel mobilovac ?
A v sobotu tiez jeden segment by mal byt a nist .. ale to este musim najst ako sa vola, ci v zozname je. Tu v okli BA je segmentov viac ako pokemonov
Pred rokom ked boli summity rozdelene som si cvakol celorocne predplatne za 24€, jeden summit - analyzy. Podmienky sa medzitym zmenili, no mne tam stale svieti rovnaka suma. Otazka znie, stiahnu mi opat len 24€ alebo uz po novom?
Jeden segment som nasiel, ze 29% odchylka, ale podla tracku by som povedal, ze ten original je trocho mimo. Druhy som si nevsimol, alebo ho doplnili, ale cas je uplne mimo .. kedze som sledoval aj hodinky, tak nesedi o asi 20 minut (udava viac). Ale co je vacsia sranda .. dnes mi podla gpx strava tvrdila, ze celkovy cas vyjazdu 4:10, ale v realne to nemoze byt pravda .. doma som bol o viac ako polhodiny skor (ak pocitam bufet tak viac)... vyzera, ze sa niekde cestou stratila skoro hodina. Stalo sa to niekomu ? Co mi blbne mobil ?
No vyskove mi sedia s tachacom (plus minus par metrov) .. cisty cas jazdy sa lisi o 2 minuty (cca 2:50) .. ale celkovy je totalne mimo. Asi skusim znovu trackovat s dvomi naraz, co to spravi. Asi by som si to nevsimol, nebyt toho, ze mi mtbiker hlasil, ze este som na vyjazde Hmm, jak lahko pozriet track, kde su pauzy ..
Tak som pozrel zaznam z tachaca .. tak jedno stupanie som siel asi 20m (to cca odpoveda realite), druhy segment som siel tak cca hodinu (to tiez odpoveda zhruba co som pozeral cas) .. ale strava zaznam prve stupanie 29 minut, druhy segment 1:22 .. tak to je teda fakt sila. Uz sa neda na nic spolahnut. Asi preto som bol dnes na jednom segment o minutu pomalsi ako PR a nezdalo sa mi to .. ale zaciatok zaznamu sedi presne. Tak mi to pripada, ze strava nedava cas z gpska, ale si ho tam vymysla, alebo teda neviem.
lto poviem to takto, ani za boha neviem a netuším čo to za problémy furt riešiš, niečo robíš úplne zle Podľa mňa na tých bratislavských osmičkách kde máš poaleluja segmentov jazdíš tak rýchlo, že dochádza k relativistickým deformáciám časopriestoru. Tebe na biku plynie čas pomalšie ako nám, ergo v podstate starneš pomalšie. Nevšimol si si že tvoji rovesníci vyzerajú 2x staršie ako ty? Preto ti ani segmenty nesedia, deformáciou časopriestoru sa aj to dá vysvetliť
Zdravím... Neviete niekto prečo mi zmizlo moje 10 dní staré KOM na jednom segmente? Najskôr sa objavilo upozornenie že ma dnes niekto porobil o 5 sekúnd. To ma ešte neprekvapilo. Ale o 3 hodiny neskôr prišlo ďalšie upozornenie že váš výjazd bol označený alebo čosi také. A teraz už v rebríčku on nefiguruje vôbec teda aspoň v top 10 a môj rekord bol zmazaný a ostal mi tam môj druhý najlepší čas a tretie miesto... Znamená to že ma niekto môže len tak nahlásiť a admin. môže len tak bez dôkazov zrušiť moje KOM??? 👿 VTF? Nechápem...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
29km je zelenych, t.j. "segment match", a aj tych poslednych 1000m je siva čiara (your activity) zhodna s cervenou (selectedsegment), avsak vypisalo ze "Your Activity seems to have deviated from the Segment at 94%."
toto mi uz hlava vobec nebere ... ako som sa mohol trafit do segmentu len na 6%, ked 97% trasy zobrazuje zelenym t.j. zhoda so segmentom ?
A v sobotu tiez jeden segment by mal byt a nist .. ale to este musim najst ako sa vola, ci v zozname je. Tu v okli BA je segmentov viac ako pokemonov
// edit : kam zmizol prispevok od kucofly, na ktory som reagoval ?