Kategórie
Bike-techposledný komentár: 10. 10. 2008 o 11:10
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
V Amerike aj inde teraz bicykle idú, tým pádom určite ide aj Strave a asi si prepočítali koľko na tom môžu zarobiť... https://dennikn.sk/1899058/zapad-zaziva-pre-koronu-cyklisticku-revoluciu-v-usa-je-problem-zohnat-bicykel-pod-tisic-dolarov/?ref=list
Lezyne: 60km (snimac rychlosti) a 1600 vyskovych (barometer)
Locus: 58km (gps) a 2100 vyskovych (gps)
cas jazdy ani nedavam na porovnanie, bo sa este furt smejem ... cez gps pocita app cas pohybu aj ked stojim, opat, logika vyplyvajuca z principu gps
opat sa potvrdilo ze aplikacie cez gps pocitaju hausnumera ... co aj ma logiku, vzhladom na sposob akym pocitaju
ktory mobil ? kazdy 100€ mobil ma barometer ? bo ked porovnavame, tak porovnatelne ...
a ja nepisem o autopauze, samozrejme ze to si viem nastavit ...
A ani ja nepisem o autopauze. To je v locuse minimalne blbost
No napr moje samsungy co som mal mali barometrer a ak dobre pamatam aj sonycko malo
Lezyne: 60km (snimac rychlosti) a 1600 vyskovych (barometer)
Locus: 58km (gps) a 2100 vyskovych (gps)
cas jazdy ani nedavam na porovnanie, bo sa este furt smejem ... cez gps pocita app cas pohybu aj ked stojim, opat, logika vyplyvajuca z principu gps
opat sa potvrdilo ze aplikacie cez gps pocitaju hausnumera ... co aj ma logiku, vzhladom na sposob akym pocitaju
Ak chce sporovnavas prevysenie u zariadenia, ktore nema barometer, tak na to musis pouzit srtm body alebo ich ekvivalent. Strava to pouziva, inak na to pouzi cmaps. Ja to prevysenie, ktore strava pocita sledujem od konca decembra voci barometrickemu tachacu , je to mozno 100 vyjazdov sedi do 5%. Preto som to zacal pouzivat. Cas pohybu musis tiez urcitym sposobom filtrovat, ale je to nepresnejsie ako u tachaca. To, co som sem pisal vyplyvaloz niecoho, to, ze si tu ludia podomyslaju a zacnu spekulovat o veciach, o ktorych nevedia nic, preco a zaco uz nie je moj problem
Ide ja to používam na stiahnutie gpx z niekoho trasy.