Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
U mňa to cez klub nebude, som len v jednom, je na pozvánku a sme tam len ľudia z regiónu. Môže to byť cez tých spoločných priateľov. Jedného som sa pýtal, či ju pozná, možno tu študovala, pracovala, ale vôbec netušil čo je zač. Žiadosť som zamietol, nevidím prínos v tom aby ma sledoval niekto z opačného konca planéty. Ale zaujalo ma to, že prečo zrovna Slováci a prečo toľko Kysučanov 🙂
mam taky dotaz ze ci sa to deje aj niekomu inemu.
v apke na mobile ked pustim nejake video co dam ja alebo iny k vyjadzu a potom swajpnem na inu fotku tak to video resp zvuk stale bezi dokola na pozadi. musim regulerne zhodit celu apku stravy aby to prestalo hrat.
mam taky dotaz ze ci sa to deje aj niekomu inemu.
v apke na mobile ked pustim nejake video co dam ja alebo iny k vyjadzu a potom swajpnem na inu fotku tak to video resp zvuk stale bezi dokola na pozadi. musim regulerne zhodit celu apku stravy aby to prestalo hrat.
mne.
Ja sa vacsinou vratim na to video a dam ho zrusit..lebo inal to ide donekonecna aj ked appku zhodim.
Skontroloval by som nastavenie "Map type" v aktivite, ci nahodou nie je ine ako "standard", t.j. hlavne ci nie je nastavene "Black Lives Matters", ktore by sa farebne podobalo...
Len akosi sa to asi stále učí, už mi pár krát dala redflag na klasický vykazd, aj som to reklamoval, ale popravde neviem ako to dopadlo, už som si to neodsledoval, či to opravili...
Uvidíme ako to bude fungovať. Ja tu akurat pozerám v našich končinách výjazdy jedného bikera a len cumim čo dokáže točiť do kopcov. Akože cca 120km výjazdy na biku a v segmentoch hore brehom je to pomaly nonstop sama korunka, vázička, PR. Nejaký ten piatok už športujem, ale dávať toto do kopcov, tak musím vyhrávať snáď každý maratón na ktorý by som prišiel. Podľa mena nepoznám, vo výsledkoch nejakých športových akcii som ho nezaregistroval. Aj by človek neveril že to niekto “neznámy” dáva na klasickom biku, ale zase vo výjazdoch ma uvedené tepy a aj watty akoby boli z powermetra…len za mna sú to proste dosť “brutal” čísla.
Uvidíme ako to bude fungovať. Ja tu akurat pozerám v našich končinách výjazdy jedného bikera a len cumim čo dokáže točiť do kopcov. Akože cca 120km výjazdy na biku a v segmentoch hore brehom je to pomaly nonstop sama korunka, vázička, PR. Nejaký ten piatok už športujem, ale dávať toto do kopcov, tak musím vyhrávať snáď každý maratón na ktorý by som prišiel. Podľa mena nepoznám, vo výsledkoch nejakých športových akcii som ho nezaregistroval. Aj by človek neveril že to niekto “neznámy” dáva na klasickom biku, ale zase vo výjazdoch ma uvedené tepy a aj watty akoby boli z powermetra…len za mna sú to proste dosť “brutal” čísla.
Pokial ma udaje z powermetra, tak to budu jeho watty a nie z motora aj keby mal ebike. Ibaze by si s tym daval robotu a niekde to upravoval. Coz kludne moze byt, ak je to nejaky narcisticky jedinec
Pokial ma udaje z powermetra, tak to budu jeho watty a nie z motora aj keby mal ebike. Ibaze by si s tym daval robotu a niekde to upravoval. Coz kludne moze byt, ak je to nejaky narcisticky jedinec
Ja sa priznám že som tým výkonom nechcel veriť až kým som si na PC nerozklikol segmenty a tam zobrazovalo aj watty ktoré s príslušnou ikonkou by mali byt z powermetra. Akože ak panko takto dokáže dupat do kopcov, tak klobúk dole…osobne asi nepoznám spomedzi “amatérov” rýchlejšieho.
Ale tak celkovo mi stále “nejdú do hlavy” tie výkony v kopcoch keď pozriem rýchlosť/kadenciu/tepy/watty a aj take drobnosti ako prekonávanie kom-ov v marci, apríli atd
Sagan je teraz dlhsie na Slovensku kvoli Let's Dance, tak mozno si chodi zajazdit na nieciu Stravu. Ja som si takmer isty, ze som ho stretol v sobotu pred Velkou nocou na novej cyklotrase z Puchova smer Ladce. Nestihol som si ho lepsie vsimnut a otacat sa za nim a skusat ho dobehnut mi velky zmysel nedavalo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://esmtb.com/strava-declara-la-guerra-a-los-tramposos-asi-usa-ia-para-detectar-coches-y-e-bikes/
mne.
Ja sa vacsinou vratim na to video a dam ho zrusit..lebo inal to ide donekonecna aj ked appku zhodim.
Ale deje sa mi to aj pri inych appkach..
https://esmtb.com/strava-declara-la-guerra-a-los-tramposos-asi-usa-ia-para-detectar-coches-y-e-bikes/
Len akosi sa to asi stále učí, už mi pár krát dala redflag na klasický vykazd, aj som to reklamoval, ale popravde neviem ako to dopadlo, už som si to neodsledoval, či to opravili...
Skus pozriet, ci nie je cela v privatnej zone ako byva zaciatok a koniec.
https://support.strava.com/hc/en-us/articles/115000173384-Edit-Map-Visibility
Video ako link s youtube.
Video ako link s youtube.
https://support.strava.com/hc/en-us/articles/34413026584461-Links-on-Strava
Ja sa priznám že som tým výkonom nechcel veriť až kým som si na PC nerozklikol segmenty a tam zobrazovalo aj watty ktoré s príslušnou ikonkou by mali byt z powermetra. Akože ak panko takto dokáže dupat do kopcov, tak klobúk dole…osobne asi nepoznám spomedzi “amatérov” rýchlejšieho.
Ale tak celkovo mi stále “nejdú do hlavy” tie výkony v kopcoch keď pozriem rýchlosť/kadenciu/tepy/watty a aj take drobnosti ako prekonávanie kom-ov v marci, apríli atd