Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Že vás tie segmenty trápia. Ale to fakt je niekto taký blbý, že kvôli segmentom ide v zákrutách do protismeru? A ešte v hustej premávke? Mne to raz stačilo na Oravskom maratóne na ceste do Malatinej, stúpak, neprehľadná dlhá 180° zákruta a všetci si to režú v otvorenej premávke cez vnútorný okraj v protismere. Som si pripadal na tej vonkajšej strane zákruty ako blbec...
Ale to fakt je niekto taký blbý, že kvôli segmentom ide v zákrutách do protismeru?
Do protismeru, na cervenu, nestat na stopke, liznut maminku s kocikom, poslat kamosa napred, aby signalizoval doprave... Vsetko sa to robi, mozes si vybrat svojho idiota.
Idiot je hlavne ten, kto tvorí segmenty v križovatkách, to je jedno akých... (síce ja mám privátne segmenty cez všetky možné križovatky, napr. cesta z práce a do práce a z práce ide môj segment okolo cukrárne, tak neviem prečo sa niekedy, hlavne v lete, v rebríčku prepadám ) Aha, tak to som si potom robil riadne ilúzie o cyklistoch čo dokážu vymyslieť. Byť Stravou, tak by som teda verejné segmenty na verejných komunikáciach zakázal, to by nebol vôbec problém naprogramovať.
ano idioti su vsade aj medzi cyklistami, ale tie auta a motorky co si to tam mylia s pretekmi do vrchu tiez nie su velmi koser
naposledy ma skoro sundala motorka ked som ja schadzal dole vonkajsim oblukom po pravej strane a on si potreboval nadbehnut lebo je tam 180 stupnova otocka
Máme to podobné u nás smerom na Jankov Vŕšok. A hlavne v sobotu a nedeľu chodia pretekať najviac. Motorky aj auta. Manželku minulý týždeň skoro sundali chlapci keď nevybrali zákrutu. Naštastie zastavila a stihli dobrzdiť aj oni. Keď zavoláš políciu, tak prídu tak o hodinu a niekedy aj nie. A to už sú chlapci preč.
strava uz asi tyzden nezapisuje PR do leaderboardov ... mam PR cas medzi mojimi casmi v "my results", ale ako moj najlepsi cas v ostatnych rebrickoch (Im following, All time, ...) nie je ...
co sa deje ?
matej.gubis velka vdaka, to je ono ... presne pred tyzdnom som zmenil status jazd z everyone na followers a neuvedomil si druhu vetu z toho popisu ... uz je to ok
ktoré dáta strava preberá z garmin connect a ktoré si prerátava na svoj obraz ? . napr. dnes mi GC zaznamenal :trasu 63,97 km, čas 1h 57 min 25s, rýchlosť 32,7 km/h, climb 492 m, krava : trasu 63,9 km, čas 1h 58 min 02 s, rýchlosť a to sa mi nepáči len 32,5 km/h, climb 492 m. Zaujímavé, že prevýšenie ktoré zvykne krava nadhodnocovať tu sedí na chlp - to znamená, že ho museli prevziať z GC....keď pozerám v GC "čas", "čas jazdy" a "uplynulý čas" tak nič sa nepodobá na údaj v krave
Dnes som si stiahol Stravu a automaticky mi do nej stiahlo odjazdené trasy od 10.9.2018 ale nie pred týmto dátumom. Dajú sa dajako tie trasy nahrať do Stravy ?
Ďakujem za odpoveď
ktoré dáta strava preberá z garmin connect a ktoré si prerátava na svoj obraz ? . napr. dnes mi GC zaznamenal :trasu 63,97 km, čas 1h 57 min 25s, rýchlosť 32,7 km/h, climb 492 m, krava : trasu 63,9 km, čas 1h 58 min 02 s, rýchlosť a to sa mi nepáči len 32,5 km/h, climb 492 m. Zaujímavé, že prevýšenie ktoré zvykne krava nadhodnocovať tu sedí na chlp - to znamená, že ho museli prevziať z GC....keď pozerám v GC "čas", "čas jazdy" a "uplynulý čas" tak nič sa nepodobá na údaj v krave
To je tak, ked ju zalozil svedsky imigrant v Spojenych statoch. Si predstav, ze by ju zalozil Chorvat alebo Poliak s priezviskom K*k*t a podla neho ju pomenoval. Namiesto stravistov by boli k*k*ti.
Ja teda neviem, ale nebol najslávnejší Keket Nemec Manfred? Ospravedlňujem sa Manfredovi za skomolenie mena, ale toto fórum mu ho z mne neznámeho dôvodu nahradilo hviezdičkami.
Chlopi som bezradný ...dnes bombovačka na jednom miestnom segmente a ako naschvál , Strava ho nezachytila. Pričom som na 100% neminul začiatok , ako sa ma snaží presvedčiť. Refresh aktivít nepomohol. Refresh segmentu nepomohol...pomože mi ešte niečo ? Názov je : Od rázcestia po Alpinku
Musíš poslať požiadavku - Submit a request, tam popíšeš o čo ide a oni Ti to za nejaký čas spravia.
Pár krát som to robil, ale už si to presne nepamätám.
Niečo v štýle:
Could you help me match this segment?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Do protismeru, na cervenu, nestat na stopke, liznut maminku s kocikom, poslat kamosa napred, aby signalizoval doprave... Vsetko sa to robi, mozes si vybrat svojho idiota.
naposledy ma skoro sundala motorka ked som ja schadzal dole vonkajsim oblukom po pravej strane a on si potreboval nadbehnut lebo je tam 180 stupnova otocka
co sa deje ?
Ďakujem za odpoveď
https://www.strava.com/segments/17551354 tento segment
https://www.strava.com/activities/1892445485/segments/17551354/potential-segment-matches
Pár krát som to robil, ale už si to presne nepamätám.
Niečo v štýle:
Could you help me match this segment?
https://support.strava.com/hc/en-us/categories/202558427
zoskrolovať úplne dole a tam v strede je tlačítko: Submit a request