Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
a na obrazku ma cela historia baterky 5 hodin a 50 minut a po 3 hodinach jazdy prestal pouzivat gps. mam tiez xiaomi, viem ako ta historia funguje, ked nepouzivas mobil tak ti za 2-3 hodiny nemoze ubudnut 10 percent z baterky, tak aby to bolo viditelne na grafe
Ja myslím, že na tom grafe pekne vidieť ako v zime ubudlo z baterky a nebolo to kvôli GPS - nie je šanca aby bola spotreba taká vysoká len kvôli GPS. Podľa tej logiky by potom telefón so zapnutým GPS nevydržal ani 24h, ale tak to určite nie je. Dokonca on ani nemal riadne zapnutý displej za ten čas čo bolo zapnuté GPS a to je oveľa väčší žrút batérie.
Sám mám Xiaomi Redmi note 5 a či mám, alebo nemám zapnuté GPS, si prakticky nevšimnem na spotrebe.
Btw: možno tulenik by k tomu vedel napísať niečo viac, ale je dobre známe, že baterky v chladnom počasí nedokážu občas dodať dostatočne veľký potrebný prúd a tvária sa akoby nemali kapacitu a boli vybité. V niektorých prípadoch stačí batériu trochu zahriať a už sa rozbehnú chemické reakcie, ktoré majú, baterka dokáže dodávať prúd a zariadenie funguje (ideálne keď sa baterka dokáže potom sama zahriať vďaka odoberanému prúdu).
Príležitostne môžem dať graf aj bez GPS, bude to vyzerať podobne. Aj keď som pozeral priamo napätie na baterke, tak sa po prechode zo zimy do tepla dlho drží na rovnakej úrovni, niekedy dokonca stúpa.
Tesak: keď to robí aj pri normálnych teplotách, tak je asi čas vymeniť baterku. Alebo jablko.
katerinamostkova
Nemám skúsenoť s cyclocompom Pioneer, ale pozrel by som sa do akého formátu ukladá záznam, následne, do akého formátu sa dá exportovať.
Potom sa to dá importovať do Stravy. Tá podporuje import nasledovných súborov:
Works for multiple .tcx, .fit or .gpx files 25MB or smaller.
Děkuji, to vím, dřív to šlo automaticky přes WiFi, ale začalo to ze dne na den blbnout a nepřišla jsem na to, jak ten formát "manuálně" překonvertovat, když jsem zkoušela přes kabel.
Děkuji.
Ak blbne upload odporucam. 1. Odstranit wifi v zariadeni. 2. Vypnut/zapnut zariadenie 3. Prihlasit nanovo na wifi 4. Nastavit staticku IP adresu cez MAC adresu (je ju vidno v routri pri konkretnom zariadeni) pre zariadenie na routri. Mal som viackrat tento problem s Garminom, ked sa restartoval router a nastavenie pevnej pridelenej IP pomohlo.
Posledne tri tyzdne nahravam do stravy manualne aktivity (rotoped, zadam vlastne iba cas a dlzku trvania), a vzdy mi posunie cas o tri hodiny neskor. Ale iba z mobilu, cez pc je to ok. Nevie niekto preco? Aj dnes, 12:49 zadane a po ulozeni 3:49 AM
...a vzdy mi posunie cas o tri hodiny neskor. Ale iba z mobilu, cez pc je to ok. Nevie niekto preco? Aj dnes, 12:49 zadane a po ulozeni 3:49 AM
si si isty ze je to rozdiel iba troch hodin? a este k tomu "neskor"?
tiez by som pozrel ako mas nastavenu location, takto to vyzera ze sa "nachadzas" niekde v casovom pasme -9hodin, tz napr zapadne pobrezie USA ( San Francisco, LA a podobne )
Jo, moja chyba, v tom rozhorceni som akosi zle pochopil cas Ano mal som zle casove pasmo, diki. Aj ked mesto som mal dobre, preto mi to bolo divne, asi to nejako zblblo, ale uz je to ok.
Mne to prestalo tiez fungovat uz davnejsie,potom par krat ked ma napadlo dat importovat znova tak pomaly,nepravidelne,ale nabehli..teraz mi tiez dva dni dozadu nenatiahlo vyjazdy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sám mám Xiaomi Redmi note 5 a či mám, alebo nemám zapnuté GPS, si prakticky nevšimnem na spotrebe.
Btw: možno tulenik by k tomu vedel napísať niečo viac, ale je dobre známe, že baterky v chladnom počasí nedokážu občas dodať dostatočne veľký potrebný prúd a tvária sa akoby nemali kapacitu a boli vybité. V niektorých prípadoch stačí batériu trochu zahriať a už sa rozbehnú chemické reakcie, ktoré majú, baterka dokáže dodávať prúd a zariadenie funguje (ideálne keď sa baterka dokáže potom sama zahriať vďaka odoberanému prúdu).
Sorry za trochu OT.
Tesak: keď to robí aj pri normálnych teplotách, tak je asi čas vymeniť baterku. Alebo jablko.
Nemám skúsenoť s cyclocompom Pioneer, ale pozrel by som sa do akého formátu ukladá záznam, následne, do akého formátu sa dá exportovať.
Potom sa to dá importovať do Stravy. Tá podporuje import nasledovných súborov:
Works for multiple .tcx, .fit or .gpx files 25MB or smaller.
Děkuji, to vím, dřív to šlo automaticky přes WiFi, ale začalo to ze dne na den blbnout a nepřišla jsem na to, jak ten formát "manuálně" překonvertovat, když jsem zkoušela přes kabel.
Děkuji.
si si isty ze je to rozdiel iba troch hodin? a este k tomu "neskor"?
tiez by som pozrel ako mas nastavenu location, takto to vyzera ze sa "nachadzas" niekde v casovom pasme -9hodin, tz napr zapadne pobrezie USA ( San Francisco, LA a podobne
Ahoj, skus mi poslat gpx do spravy a pozriem to.
Dakujem
https://2018.strava.com/en-gb/video/da5b248e09addc96b3fc31893f51174847939010/