Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
mne zase na samsung watch endomondo nejak stratilo gps po par jazdach a odvtedy sa ani nechyti, strava zaznamy ok, ked zobrazim historiu a dam synchronizovat, tiez sa vypne, ale na strave sa to objavi, ale teda synchronizujem manualne len ak nahodou nie je v tom momente pripojeny mobil, robi to vacsinou automaticky ... kazdopadne musim povedat, ze zlaty dobry stary garmin forerunner 230 mi vyhovuje ovela viac, kupovat samsung watch kvoli sportu je na nic, je to skor hracka k mobilu
Chyba je skor v Samsungu ako v Strave... Lebo Samsung si pretlaca to svoje "Zdravie", ci co to je... Ja som mal 3 roky TomTom Runner 3 a mimo toho, ze dizajnovo to bol starovek som bol max spokojny, no bohuzial, baterka nevydrzala pol dnove vyjazdy uz.
Ale keď sa pozrem na prekrytie tých čiar na mape, tak mi to nedáva logiku, že som neprešiel daný segment, len ma zaujíma či sa to stáva bežne, alebo nie
mne zase na samsung watch endomondo nejak stratilo gps po par jazdach a odvtedy sa ani nechyti, strava zaznamy ok, ked zobrazim historiu a dam synchronizovat, tiez sa vypne, ale na strave sa to objavi, ale teda synchronizujem manualne len ak nahodou nie je v tom momente pripojeny mobil, robi to vacsinou automaticky ... kazdopadne musim povedat, ze zlaty dobry stary garmin forerunner 230 mi vyhovuje ovela viac, kupovat samsung watch kvoli sportu je na nic, je to skor hracka k mobilu
Aj mne endomondo dva krat stratilo signál GPS, ale vždy len na tom istom mieste. Blízko vysielačov.
Máš nejakú inú appku, kt. by si odporučil ? Ď.
Ja sice do stravy uploadujem z inej app,ale prekvapila ma vcera na vyjazde vydrz kamaratovho Huawei p20 ked nahraval priamo cez Strava app. Po asi 9 hodinach nahravania mu baterka klesla zo 100 na 15%. Aj vam to tak zere baterku ? Ked som stravu kedysi pouzival,nebolo to taketo strasne.
Neviem ako p20... Ale môj staručký p8 lite musel mať po celú dobu zapnutý displej aby bolo možné aktivitu zaznamenať. Huawei a honor nadstavba emui (neviem ako teraz ale asi stále rovnako) je tak blbá, že vypínala po určitom čase aplikácie ktoré zrali baterku... Nepomohlo nič, len zapnúť obrazovku. Tým pádom išla baterka rýchlo dole.... Nikdy viac Huawei...
Ale keď sa pozrem na prekrytie tých čiar na mape, tak mi to nedáva logiku, že som neprešiel daný segment, len ma zaujíma či sa to stáva bežne, alebo nie
Za viac ako 1000 aktivit sa mi to stalo asi 3x. Mozno viac ale 3x som si to vsimol. Malo kedy kontrolujem segmeny ci su vsetky co som isiel. Zvacsa to najdem, len ked som sa niekde snazil o PR.
Neviem ako p20... Ale môj staručký p8 lite musel mať po celú dobu zapnutý displej aby bolo možné aktivitu zaznamenať. Huawei a honor nadstavba emui (neviem ako teraz ale asi stále rovnako) je tak blbá, že vypínala po určitom čase aplikácie ktoré zrali baterku... Nepomohlo nič, len zapnúť obrazovku. Tým pádom išla baterka rýchlo dole.... Nikdy viac Huawei...
Skúšal som p10lite aj p10lite a obom stačilo vyhodiť strava app zo šetria batérie..Ale toto sa robí štandardné na každom telefóne .
mam len stravu, na take kratsie zaznamy, radsej pouzivam Garminy, len z je slabsia baterka, tak musim na dlhsie trasy nosit aj powerbanku a ten prihluply kabel so stipcom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podľa popisu je rozdiel medzi segmentom a tvojim záznamom viac ako 5%.
Aj mne endomondo dva krat stratilo signál GPS, ale vždy len na tom istom mieste. Blízko vysielačov.
Máš nejakú inú appku, kt. by si odporučil ?
Za viac ako 1000 aktivit sa mi to stalo asi 3x. Mozno viac ale 3x som si to vsimol. Malo kedy kontrolujem segmeny ci su vsetky co som isiel. Zvacsa to najdem, len ked som sa niekde snazil o PR.
Skúšal som p10lite aj p10lite a obom stačilo vyhodiť strava app zo šetria batérie..Ale toto sa robí štandardné na každom telefóne .
Kašlem na to, pôjdem si to zopakovať
mam len stravu, na take kratsie zaznamy, radsej pouzivam Garminy, len z je slabsia baterka, tak musim na dlhsie trasy nosit aj powerbanku a ten prihluply kabel so stipcom
Kludne im napis nech ti to sparuju. Parkrat sa stalo aj mne, nikdy nebol problem a ten segment mi priradili rucne.