vydrz nie .. mylis sa
.. a velice. Dotycny mobil , co mam vie trackovat bez inej baterky, externaj
baterky viac , ako tvoj garmin
presnost .. tiez nie .. to sa tiez mylis .. lacne (aj niektore drahe) garminy maju nahovno presnost /u tu toho bolo dost o tom popisaneho/ .. a niektore mobily naopak lepsie (spominany mobil ma aj barometer .. ale strava ho imho nevyuziva).A vobec ..vies preco nie garmin ? Pretoze ich hardware je 100 rokov za opicami .. nakupia hw 5 rokov popredu, potom to predavaju za strasne peniaze, aby neprerobili, pricom barsjaky cinsky sunt ich v tomto predbehne
.. vies kolko garminackych somarin novych bolo s len US gps, ked barsjaka sunka z ciny uz mala galileo, glonas aj cinsky (zabudol som meno)
gps ?
udaje o aktivite ? co to ma spolocne preboha s mobilom ?
edit: existuje len jeden, resp. mozno dva argumenty, preco mobil nie, ale nikto ich zatial nedal
/a jeden z nich je nahovno u vela zariadeni, aj ked je deklarovane .. casto klamarsky/ .. resp. boli spomenute len tak trochu okrajovo. V kazdom pripade si treba uvedomit, ze ak ma niekto mobil, slusne zariadenie v tychto veciach (nie dementny 32b mediatek), tak preco by mal kupovat dalsi garmin alebo podobbnu sracku, za 500e, len preto, ze .. eh. Lebo .. to tvrdite vy ? Co je to kua za argument ? Kebyze to stoji 20e ..
Nevidim tu nikoho, kto by niekoho nutil si kupit gps zariadenie namiesto mobilu
Dalo by sa dat dost dovodov preco nie mobil, ale samozrejme, vacsina bude silno subjektivna. Osobne to beriem asi najviac pohodlnostou mat specialne zariadenie, plus cloveka potesi nova vec
Aby som ale pisal za seba, mam
hodinky Suunto. Hlavny dovod bol, ze neboli iba na bicykel, ale primarne na beh. Kde jednoducho mobil naozaj nie pohodlny a hodinky maju neporovnatelne presnejsi zaznam (uznavam, mal som len jedny hodinky a posledny mobil, kde som zaznam skusal, bol LG Nexus 5X. Teraz uz stary mobil a nebol to topmodel, ani ked som ho mal). Na
cestak by som to nejak velmi nepotreboval, nejaku dobu som jazdil len s obycajnym tachometrom a mobilom v drese a zaznam bol velmi dobry (tam sa to trackuje velmi jednoducho). Tam najviac pomaha navigacia pred sebou (mobil sa mi velmi na
riaditka davat nechce ...).
Dalsie vyhody vidim v konektivite, hrudny pas, merac kadencie pripadne ked ma clovek wattmeter. S mobilom je prilis vela hrania sa, ked clovek chce pouzivat taketo veci. Ale pravdepodobne by to islo.
Kde mi je mobil ale naozaj nanic, je bazen
Tam by mi ale bol na nic aj nejaky garmin edge