Trochu OT,vyjadrim po 3 rokoch svoj nazor na Stravu.Pre mna sa postupne stala Strava zlom.Ani som si neuvedomil a uz som pocas jazdy len tahal ako blazon,aby som nahodou nemal slabu priemerku,alebo velmi neklesol v rebricku oblubenych segmentov..Detto,ak som si chcel nahodou dat pauzu..to hned bolo ci som chory,ze nejazdim..kks,vazne ?Odkedy tam nechodim,konecne si viem znovu jazdu aj vychutnat a neberiem ten sport uz len ako fet,alebo nejaku povinnost. 90% ludi by uz obycajne bicyklovanie bez stravy asi ani nebavilo..hroza
Poznam to,bolo strasne,ked sa mi po "uzasnom vykone" nezaznamenala trasa a ja som sa nemohol pochvalit..Proste jazdit sam pre seba ? wtf ?
Dalsia vec,kudos..nejak to sklzlo k tomu, "nedas,nedostanes"
Komy a tie buduce leganda ranky ? To by bolo fajn,sak vacsina ludi je sutazivych..skoda ze obcas ti ludia letia napr dole kopcom tak sialene,ze je im jedno ze oproti nieco moze vybehnut,alebo ze su na ceste aj ludia.
Toto nie je z mojej strany start diskusie, tak ak na mna nahodou niekto bude reagovat,snad sa neurazi,ak ja na neho nie..(kedze nemam protrebu dalej citat tuto temu ) Netreba to brat vobec ofenzivne, co tu pisem,je to len moj nazor, "kratky review"
Krásny postreh presne takto som začal so Stravovu aj ja makať o život lebo časy nepustia ale časom človek vychladne a dnes idem ako mam chuť a cítim sa a"Facebook" celkom to tak necítim tu sa aspoň nikto nevychvaluje čo mal na obed a kedy si prdol ale ano je to taky športový hldkač ega ved všetci sa radi pochvalime😀