Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Mne ked nesynclo tak vsetko bolo zelene: https://status.strava.com Asi nejaky bug. Mne prepajanie nepomohlo, naskocilo to az v pondelok. Ale robil som to len z Garmin strany.
Dobrý deň. Chcel by som sa spytat skusenejsich že ako vložím na ukoncenú aktivitu v strave fotky. Všimol som si že niektorí na strave maju na mape dráhy umiestnené fotografie. Teda napríklad vyjdem na kopec a spravim tam fotku ktorá sa mi zobrazi na dráhe presne kde som to fotil. Ako viem takto prikladat fotky? Ja si pustam aktivitu na garmine a ked skoncim tak sa mi to same zosinchronizuje na stravu a tam si viem pridat fotky ale neviem tie fotky umiestnit na konkretnu lokalitu cesti. vid foto
Doplnim (ak sa to nezmenilo), ze ak sa to prida v aplikacii, na PC mi to nefungovalo :/
Ano, este nedavno o urcite bolo takto = je potrebne mat povolene GPS tagovanie na fotkach spominane vyssie, a zaroven pridavat fotografie vyhradne cez applikaciu (mam vyskusany len Android) a nie cez strava web.
Ano, este nedavno o urcite bolo takto = je potrebne mat povolene GPS tagovanie na fotkach spominane vyssie, a zaroven pridavat fotografie vyhradne cez applikaciu (mam vyskusany len Android) a nie cez strava web.
predpokladam že asi toto treba mat zapnute. Nenasiel som nic ine v nastaveniach fotoaparatu. Uvidime skusim to takto a ked to nebude ono tak budem hladat dalej dake nastavenia / povolenia fotoaparatu
problém bude asi u teba, možno pri kopírovaní fotiek do PC neprejdú údaje o polohe..
mne strava fotky na mape zobrazuje aj keď ich nahrám cez PC (fotím aj kompaktom a polohu dopĺňam v PC Geosetter-om)
Praveze ide len o casovy udaj...ak ti napr v case vyjazdu pride sprava na whtsapp viber mms atd tak ti ju tiez vie priradit k danemu miestu ale ak ti niekto z vyjazdu posle fotky az po jazde a vtedy si ich ukozis (messenger ten nestahuje subory hned do tel...treba manualne) tak fotky uz maju cas stahovania a da ti ich na konci vyjazdu...ja nepouzivam vo fotaku zaznamenavanie polohy a gps mam aj tak na 95% na tel vypnute...bluetooth tak isto a fotky pekne prida tam kde boli spravene. Este jeden detail...ak sa fotks upravuje priamo cez editor ktory je v galerii ten mi cas fotky nezmeni ale ak spravim upravu v nejakej inej appke tak sa zmeni aj cas fotky a tak ju da az na koniec vyjazdu
chcem si kvoli Statshunters uploadnut na Stravu niekolko velmi starych vyjazdov od ineho bikera, s ktorym som to vsetko pojazdil, stiahol som gpx z jeho stravy, no po importovani do mojej mi ukazuje tento error:
"Time information is missing from file. More Information."
Casovu stopu mozes doplnit cez https://gpx.studio/
importnes gpx, vlavo kliknes na stopky , zadas cas zaciatku vyjazdu a rychlost, a zvysok uz spravi gpx.studio
A nie je jednoduchsie aby ta kamos pridal k svojmu vyjazu cez "with someone who didnt record - add others" ... tym padom budes mat u seba jeho vyjazd akokeby si ho nahral ty, len bez segmentov
Lebo zo stravy nikdy nestiahneš cudzie GPS s časmi (aby si si neprivlastnil nejaké rekordy ). Nech ti ich on stiahne a malo by to fungovať. Ale neviem či ti to strava tiež nezablokuje (ako identické GPS, blokuje to u jedného užívateľa, ale neviem či to nekontroluje aj medzi užívateľmi). Alebo si do toho GPS doplň časy cez tu stránku od usera alebo ako ja hromadne cez textový etitor (ale potom mám záznamy naklikané z obdobia kedy som GPS nepoužíval s 0s časom ale to si jednoducho flagnem).
Čavte, mam taký dotaz. otcovi sa podarilo neukončiť aktivitu po dojazde k autu a ukončil ju až doma. dá sa upraviť aktivita aby ten presun autom nebol viditeľný (započítaný do aktivity) ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prepoj znovu ucty.
vcera som to skusal z garmin strany, dnes znova zo Stravy tak uvidim vecer ci to uz pojde..
problém bude asi u teba, možno pri kopírovaní fotiek do PC neprejdú údaje o polohe..
mne strava fotky na mape zobrazuje aj keď ich nahrám cez PC (fotím aj kompaktom a polohu dopĺňam v PC Geosetter-om)
"Time information is missing from file. More Information."
Na to "More Information" sa da kliknut, no je to udajne dead link a presmeruje ma sem:
https://support.strava.com/hc/en-us/articles/360049642391-Why-am-I-redirected-here
Ten vyjazd je z roku 2016, aj dalsie budu cca z toho obdobia. Moze to byt tym, ze je to tak stare?
Ako by som to mohol vyriesit?
importnes gpx, vlavo kliknes na stopky , zadas cas zaciatku vyjazdu a rychlost, a zvysok uz spravi gpx.studio