Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Všetky, ktoré tam nemáš. Možno by pomohlo nastaviť ich v Connecte ako privátne, ale to som neskúšal, tak to neviem potvrdiť. Čo si na PNke a bojíš sa, že ťa niekto bonzne?
Nie ale diky za tip, budem si pamätať
Doliečujem roztrhnutý meniskus tak začínam zľahka ako bicykel tak beh a nepotrebujem sa momentálnymi výkonmi chváliť
v nastaveniach v strave si prepni privacy na aktivitach na Only you a vybavene.
vsetky aktivity co urobit budes vidiet len ty. tie ktore budes chciet aby videli ostatni budes musiet rucne zmenit priamo v nej.
Skoda, ze to nejde vyfiltrovat aj z mojej strany. Lebo na prechadzky, behy, cvicenia a trenazery nie som zvedavy. Ja mam taketo svoje aktivity private.
Toto už dlho hovorím....keby dali nejaký nastaviteľný filter, napr. kilometre, výškové metre, trvanie aktivity,....aby som si odfiltroval blbosti, že dakto dáva na stravu prechádzku, cestu do obchodu alebo že doma spraví dvadsať klikov....a pritom to môže byť týpek, čo dáva aj zaujímavé aktivity a chcem ho sledovať....
v nastaveniach v strave si prepni privacy na aktivitach na Only you a vybavene.
vsetky aktivity co urobit budes vidiet len ty. tie ktore budes chciet aby videli ostatni budes musiet rucne zmenit priamo v nej.
Tiež riešenie. Ale už som odpojil Connect tak to nechám zatiaľ tak.
Toto už dlho hovorím....keby dali nejaký nastaviteľný filter, napr. kilometre, výškové metre, trvanie aktivity,....aby som si odfiltroval blbosti, že dakto dáva na stravu prechádzku, cestu do obchodu alebo že doma spraví dvadsať klikov....a pritom to môže byť týpek, čo dáva aj zaujímavé aktivity a chcem ho sledovať....
Ja mám napr. upload z Garminu nastavený tak, že každá aktivita je primárne schovaná, zobrazovaná len mne. Takto si odfiltrujem strečing, warmup atd. a zdieľam len tréning. Čiže na tú aktivitu kliknem a dám zobraziť "pre followerov", alebo "pre všetkých" ak mám dobrý čas na segmente
inak davnejsie som sa vykaslal na domenu mojho webiku, tak som to teraz obnovil na eu a skusil ci to api este funguje, ked som atakoval rocny najazd, odkaz mam v podpise, mozno tam vramci zimnej cyklopauzy este nieco doplnim,
ja rovnako - hlavne kvôli plánovaniu trás + okamžitému beztarostné exportovanie do garminu (stačí len synchronizovať garmin s mobilom a je hotovo - čiže bežne tak minutka a je hotovo) ... sem tam sledujem nejaké segmenty, sledujem progress...
Za mňa najviac sú otvorene rebríčky segmentov ktoré okrem porovnávania využívam na sledovanie podmienok na danom mieste či je úsek už po zime napríklad prejazdný a aké kto mal podmienky podľa fotografii.
Mapy cz maju casto nezmyslene odbocky...raz ma navigovalo po hlavnej do mesta posledna odbocka pred hlavnou krizovatkou ma navigovalo dolava tam stopka na nej doprava znova stopka a potom dolava...ovela jednoduchsie by bolo prist na koniec hlavnej a potom odbocit dolava...sice po hlavnej ale nebolo to ziadne velkomesto alebo nejaka preplneny tranzitny hlavny tah tak to bol celkom riadny nezmysel...taketo odbocky robia mapy cz celkom casto (co sa tyka cestnej cyklistiky)
akoze v čom je to plánovanie lepšie ako na mapy cz ? neviem pýtam sa, dík
heat mapa ... v mapach CZ osobne pozerám kade vedia ofiko cyklotrasy, kde su pramene a podobne ... ale ten zaklad je heat mapa za mňa - lebo vidim ktoré cesty/trasy su ako vyťažené
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie ale diky za tip, budem si pamätať
Doliečujem roztrhnutý meniskus tak začínam zľahka ako bicykel tak beh a nepotrebujem sa momentálnymi výkonmi chváliť
Tiež riešenie. Ale už som odpojil Connect tak to nechám zatiaľ tak.
Chrome mam cisty
Ja mám napr. upload z Garminu nastavený tak, že každá aktivita je primárne schovaná, zobrazovaná len mne. Takto si odfiltrujem strečing, warmup atd. a zdieľam len tréning. Čiže na tú aktivitu kliknem a dám zobraziť "pre followerov", alebo "pre všetkých" ak mám dobrý čas na segmente
heat mapa ... v mapach CZ osobne pozerám kade vedia ofiko cyklotrasy, kde su pramene a podobne ... ale ten zaklad je heat mapa za mňa - lebo vidim ktoré cesty/trasy su ako vyťažené