Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
inak planovanie, videl som ze vznikol projekt VeloPlanner, na take dlhsie trasy to bude asi fajn co som preklikaval, su tam kempy, pristresky, zaujimave miesta, a je tam celkom plne aj Slovensko https://veloplanner.com/routes#map=7.05/48.812/18.967
neberie stravacky planovac pri trasovani heatmapu do uvahy? cize ta posle po tych cestach ktore su jazdene? mathoso len namatkovo som pozrel studnicky co tam maju u mna v okoli a zostal by si velmi sklamany keby si sa tym chcel riadit.
akoze v čom je to plánovanie lepšie ako na mapy cz ? neviem pýtam sa, dík
Vdaka heatmape - Strava preferuje popularne trasy (da sa to deaktivovat). Vdaks tomu sa da vyklikat aj velmi dlha mtb trasa doslova za par minut. Jasne, ze niekedy je s trasou problem, ale v 95% to funguje skvelo.
Druha vec, ze si mozes pridat checkpointy/prejazdne body na trase, ktore sa zobrazia aj v Garmine, cize vies co ja viem ako daleko si od vrcholu, bufetu atd. pricom je na Garmine sumarna obrazovka so vsetkymi tymito bodmi spolu s casmi jazdy (menia sa dost dynamicky) a vzdialenostou k tymto bodom. To je asi najlepsia ficura v Garmine na dlhsie trasy, maratony...
neberie stravacky planovac pri trasovani heatmapu do uvahy? cize ta posle po tych cestach ktore su jazdene? mathoso len namatkovo som pozrel studnicky co tam maju u mna v okoli a zostal by si velmi sklamany keby si sa tym chcel riadit.
Mne to celkom sedelo, kde som pozeral, zjavne to berie data z osm
Nevedeli by ste mi poradiť? STRAVA mi prestala spolupracovať s hodinkami Suunto Race aj s aplikáciou Suunto. Predtým mi hneď po zapnutí stravy zobrazilo aktivitu, ktorú som meral hodinkami a teraz je to úplne bez reakcie. Mobil mám Samsung s Androidom. Je potrebné urobiť nejaké nastavenie, povolenie? Riešim to tak, že z aplikácie Suunto stiahnem súbor .FIT a nahrám ho do Stravy v počítači. Ide to, ale radšej by som bol, keby to fungovalo ako predtým.
A teplotu ti nevidno ani pri Garmin Edge 530. Ak sa nemýlim, tak tú vidno len v platenej verzii.
Ja mám platenú a mne teplotu vidno
Ale možno sa mýlim a chalani ma opravia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://veloplanner.com/routes#map=7.05/48.812/18.967
mathoso len namatkovo som pozrel studnicky co tam maju u mna v okoli a zostal by si velmi sklamany keby si sa tym chcel riadit.
Vdaka heatmape - Strava preferuje popularne trasy (da sa to deaktivovat). Vdaks tomu sa da vyklikat aj velmi dlha mtb trasa doslova za par minut. Jasne, ze niekedy je s trasou problem, ale v 95% to funguje skvelo.
Druha vec, ze si mozes pridat checkpointy/prejazdne body na trase, ktore sa zobrazia aj v Garmine, cize vies co ja viem ako daleko si od vrcholu, bufetu atd. pricom je na Garmine sumarna obrazovka so vsetkymi tymito bodmi spolu s casmi jazdy (menia sa dost dynamicky) a vzdialenostou k tymto bodom. To je asi najlepsia ficura v Garmine na dlhsie trasy, maratony...
mathoso len namatkovo som pozrel studnicky co tam maju u mna v okoli a zostal by si velmi sklamany keby si sa tym chcel riadit.
Mne to celkom sedelo, kde som pozeral, zjavne to berie data z osm
https://dennikn.sk/4407710/stravaleaks-pokracuje-francuzski-vojaci-zdielanim-svojich-udajov-o-behu-odhalili-citlive-data-o-jadrovych-ponorkach/#
https://dennikn.sk/4407710/stravaleaks-pokracuje-francuzski-vojaci-zdielanim-svojich-udajov-o-behu-odhalili-citlive-data-o-jadrovych-ponorkach/?cst=62e973a864211d5c2c2ad858509bbb243ccf46353d1d3f3a1286be8ef2369f41
na Garmin 530 mi ukazuje na Strave tep a teplotu
na Garmin 6X ani teplota,ani tepy
Vdaka
na Garmin 530 mi ukazuje na Strave tep a teplotu
na Garmin 6X ani teplota,ani tepy
Vdaka
A v appke Garmin ho vidíš?
Možno len nemáš povolené zobrazenie v Strave. Choď cez prehliadač a mrkni toto
Vypnuté/zapnuté
zaklikol som,a stale nic
uz som frustrovany ,riadne
3 mesiace,uz skusam 🙈