Zaujímali by ma skúsenosti s chiptuningom eBajku, hlavne vplyv na dojazd/ životnosť batérie a opotrebovávanie komponentov. Prípadne ktorý box používate a odporučili by ste ho. Ja mám Yamahu PW-X a pohrávam sa s myšlienkou odblokovania max. rýchlosti.
Odporcovia vychcalkov.... ja ebaik mam a som s nim super spokojny a je to parada jazdit na nom, ale bohuzial jedneho dna koli takymto spekulantom nam ebaiky zaradia do kategorie motorovych vozidiel. Mozno sa potom uvedomite....ale pochybujem.
Btw....zakonny limit je 25, ak chces 32....tak tym ze budes porusovat zakon ten zakon nezmenis. Teda mozno zmenis, ale k horsiemu.
Zle si myslíš... Elektrikár sedí na motorovom vozidle, cyklista na nemotorovom. Rozdiel, aký je medzi motorovým a nemotorovým vozidlom, si musíš naštudovať v cestnom zákone. A len tak náhodou, ak o tom nevieš, žijeme na Slovensku, ktoré je v Európe a je členom Európskej únie. A to znamená, že obmedzenia na pedeleky je rovnaké na Slovensku, Rakúsku, Holandsku, Francúzsku,... No a keď tu chceme mať právny štát, treba začať sebou, maličkosťami.