Bicykel bude primárne využívaný na denné dochádzanie do práce – cca 8–9km tam a nazad. V podstate rovina, mesto.
Z času na čas ( 4–5× za rok) by som rád túto vec využil v horách, nejaké tie menej náročné horské cyklochodníky. takže tu by som asi mestský bicykel celkom vylúčil. Som pomerne vysoký (187cm) a štíhly ( 77kg) starší pán, sily ubúdajú, preto takéto rozhodnutie.
Rozpočet nemám pevne stanovený, no rád by som sa zmestil do 2300, pri zažmúrení oka 2500€. Tento rozpočet nemienim za žiadnych okolností prekročiť !!! Ako to už býva zvykom, ak dám 2500, dám aj 2800 či 3000. V tom mám jasno. Bývam v AT, preto pozerám iba AT a DE e-shopy.
Zatiaľ mám vo výbere toto.
https://www.radon-bikes.de/e-bike/mountainbike/jealous-hybrid/jealous-hybrid-500/
Je to už cca cenový strop
Ešte rada ohľadom veľkosti. Podľa tabuliek som presne na veľkosti 20. Keďže je väčšina ponúkaných rozmerov 19 či 21 , som na vážkach
Ďakujem za každú radu
https://kubicasport.eu/haibike-hardnine-7-2021-cofeeblue
-11% Haibike HardNine 9 29 elektrobicykel, urban sivá/čierna
3 099 € -11%
MOC 4 199 €@quasimoto Ja som zase za lepší rám, geometriu, motor baterku a keď tak v budúcnosti vymeniť brzdy alebo prehazku nie je problém.
Keďže som sem hodil ten Rockrider - má štvorpiestové brzdy, teleskopku a je do budúcna kompatibilný s extenderom
Co sa tyka gemetrie, kazdemu vyhovuje nieco ine podla pouzitia.
Toto nevyzera byt bicykel kupovany s cielom jazdit traily alebo dosahovat super casy.
A s motorom ako mame v rodine 2x Bafang, ked si niekde poziciam, je tam Bosch, ale uprimne pri beznom jazdeni v tom zasadny rozdiel nevidim, v com by mal byt?
Jazdim na eMTB Author s Bafang, Deore, vzduchova vidla. A ked som mal pozicany napr Cube (tusim reaction) s Boschom tak za mna to bolo v terene pri zjazde (nechodim nijak agresivne) vyrazne horsie aj skrz nejaku zakladnu vidlu. A to stoj cca o 30% viac.. fakt by som nemenil.
https://tikosport.sk/sk/produkt/4608%202/bcelmt
Zabudla si uviesť cenovu hladinu svojej požiadavky
Pokiaľ nekúpiš vyslovene čistokrvnú čínu, kde môžu byť rôzne nástrahy, tak s osvedčenými predajcami neurobíš chybu ani s jedným.
Pre bežné dochádzanie do práce, jazdy po cyklotrasách, výlety po okolí, ti stačí základ - netreba ***** brzdy /ak nemáš cez 100 kg/, netreba ***** radenie a rôzne predražené špeciality, ktoré nevyužiješ.
Momentálne už nevidím v predaji modely so zadným motorom, ktoré boli kameňom úrazu. Bicykel sa stával mopedom a častokrát dochádzalo aj k úrazom.
Momentálne sú v ponuke iba stredové motory, ktoré sa vďaka torznému snímaču prispôsobujú tvojmu šliapaniu, nielen otáčkam, ale hlavne sile.
Osobne by som išiel do HT-čka od tunajších SR/ČR výrobcov.
Lepšie ako tisíc dojmov a postrehov od iných ľudí je urobiť si jeden víkend čas, zobrať si ebike z požičovne a dať si nejakú tvoju známu trasu vo väčšej dĺžke ktorú jazdíš na biobiku a hneď budeš mať jasno či je to pre teba to pravé orechové, alebo to je možno iba prehnaný boom:-)
Ideálne by boli tie víkendy dva, keď by si si porovnala pevný HT a celoodpružený bike. Moja zásada a rada za ktorú sa mi už poďakovalo niekoľko kamošiek je, že ak ebike do hôr tak radšej lacnejší full ako drahý HT.
zatial horuci kandidat whyte.
ak by som upustil od motora bosch co nechcem, bol by vo vybere aj kelyss
fajn stranka na konfiguraciu
https://samsbikes.net/pro-bike-compare/
A preco vlastne nie Shimano? Je to len kvoli osobnym preferenciam, alebo je tam este nieco dalsie objktivnejsie preco Shimano motor nie?
Lebo pozeram po bajku so Shimano EP801 motorom. Tak ze ci existuju nejake objektivne dovody preco radsej zvolit Bosch.
Dik
po dvoch sezónach na EP800 objektívny dôvod prečo nie motor Shimano - lebo nemá lineárne režimy, ani na ECO. ale to je subjektívna záležitosť, každý jazdí trochu inak, niekomu to vyhovuje tak, inému onak
Ze je velky rozptyl podpory v ramci rezimu?
Nekonecne vela konektorov na nabijanie
Ked ides na vylet na par dni a zabudnes nabijacku
Garantujem ti ze ju na 80% nezozenies v ziadnom lokalnom shope
Ked sa vyskytne problem s bateriou vacsinou to trva dlho kym sa to vyriesi kedze do bicyklov s ich motormi vacisnou vyraba baterie tretia strana(darfon,bmz,samsung,...)
Toto je moj dovod preco nie shimano
Dik
Ze je velky rozptyl podpory v ramci rezimu?
pozri si krivky Tour/Magic Tour a Sport/eMTB, graf je Bosch, ale ako názorný príklad poslúži. pri progresívnych módoch dostaváš pri nižšom výkone jazdca menej podpory. v praxi to znamená, ideš stúpanie s meniacim sa profilom, prejdeš strmý úsek kde si mákneš, prídeš do menej strmého, kde by si nohy chceli oddýchnuť, ale tým že budeš menej tlačiť do pedálov ti klesne podpora a namakáš sa ešte viac. pri lineárnych módoch ti podpora neklesne. na nejakom dlhšom výjazde keď sa unavíš a nebudeš toľko tlačiť do pedálov, budeš dostávať pri progresívnom režime menej podpory a defacto ty pomáhaš motoru, nie on tebe. záleží od kondičky samozrejme.
Shimano inžinieri vymysleli aj ECO progresívne, neviem či to má tak aj nejaký iný výrobca motorov, skôr asi nie. možeš si zvoliť vyšší režim, ale v podstate sa to chová rovnako a rýchlejšie vybiješ baterku.
Ja som myslel ze u torznych snimacov je to vzdy tak, ze vypomoc motora je priamo umerna sile sliapania.