Zdravim, mám e-bike CRUSSIS e.LARGO 9.7-M 720Wh., najazdených 1200 km. Teraz sa mi po prejdení aj malej nerovnosti vypne display aj motor a nedá sa naspäť zapnúť. Musím vybrať úplne batériu až potom ide zapnúť display. Kontakty mám čisté, batéria pekne zaklikne do rámu. Za každú radu budem vďačný ?
neviem, nevyznám sa v elektrike...len ako laik predpokladám, že studený spoj by sa prejavil po pár sto km...a hlavne, keď batériu odpojim a znovu nahodim, tak to nabehne...ale ako hovorím ?, téma možno pre elektrikárov
Studene spoje môžu vznikať aj otrasmi. A potom je to len otázka času. Stačí že motor vyhodnotí problém v baterke a blokne sa. Vybratím baterie sa môže system resetnuť, lebo to vyhodnotil že sa batéria vybrala a dala opraviť.
Podobný fičúr má môj vw sharan. Keď na display-i zasvieti “nízka hladina oleja” tak to bude svietiť kým neotvorím prednú kapotu. Nemusím nič urobiť a varovanie zmizne. Systém to vyhodnotil tak že sa na to niekto pozrel a vykonal nápravu. Je jasné že tú hladinu oleja skontrolujem, len tu ide o princíp ako to funguje.
V prvom rade skontroluj konektor baterka-rám. Potom kontakty v ňom či niesú opálené od možného iskrenia.
VTV- prepol som to na volty, pri 80 percent.bolo cca 39voltov , pohybovalo sa to cca o 3 Volty hore a dole, podľa toho ako som pridával a uberal pripomoc...skúšal som po rovine aj dokopca....neviem🤔, to je asi v poriadku, či nie?
3 volty sa mi zdajú veľa. Mne pri záťaži to urobí tak 1 volt. Ale ja mam 900-vku baterku. Tú len tak nič nerozhádže …
Sleduj tie volty ďalej a zaznamenaj všetky údaje keď ti to vyplo. Môže byť že máš niečo vadné v baterke a napr. tepelná ochrana ti ju vypina. Možno vadný članok …
Zdravim všetkých, či sa mi snažili pomôcť...dnes, po 3 týždňoch mám bike konečne doma zo servisu.... problém bol v baterke...servis poslal baterku na reklamáciu Crussisu, reklamáciu uznali a poslali teda novú .... ďakujem všetkým za podporu ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podobný fičúr má môj vw sharan. Keď na display-i zasvieti “nízka hladina oleja” tak to bude svietiť kým neotvorím prednú kapotu. Nemusím nič urobiť a varovanie zmizne. Systém to vyhodnotil tak že sa na to niekto pozrel a vykonal nápravu. Je jasné že tú hladinu oleja skontrolujem, len tu ide o princíp ako to funguje.
V prvom rade skontroluj konektor baterka-rám. Potom kontakty v ňom či niesú opálené od možného iskrenia.
kontakty som tiež vyčistil, ale pozriem sa na to dnes ešte raz a vyčistiť to, dik
Sleduj tie volty ďalej a zaznamenaj všetky údaje keď ti to vyplo. Môže byť že máš niečo vadné v baterke a napr. tepelná ochrana ti ju vypina. Možno vadný članok …