Ahojte, da sa na tento bike namotnovat display Bosch Nyon ? Momentalne tam mam Kiox.
A kolko Wattov dosahuje maximalne motor Bosch Performance Line Cx gen. 3 ? Jeho vykon je 250W nominalny a maximalny 600W ? Je to takto ? Bateria je 500vka.
Celý CX rad je kompatibilný so všetkými ovládačmi, takže Nyon v pohode... Maximálny výkon sa pohybuje niekde tesne pod 600W... A len pre presnosť - navzdory všeobecne zaužívanému zvyku, starší Performance CX je 2. generácia, 3. generáciou je Active Line Plus...
Áno... Väčšina ľudí to pozná ako 3. generáciu, ale v histórii vývoja motorov Bosch je to 2. generácia... CX s planétkou (to čo máš Ty) totiž prešiel 3. generáciou bez zmeny, potom ho nahradila nová 4. generácia... Ale to je len detail, nič na čom by stál svet...
A co je take tazke na tom biku kedze je karbonovy ? Motor vazi 4kg, baterka 2,5kg to mame spolu 6,5kg najtazsie veci. Bajk ma celkovu hmotnost 19kg. Kde sa naberie 12.5kg ? Bajk bez motora a baterie vazi teda 12.5kg ? Kolesa su duralove ci ake lebo su lahke, karbonove vraj niesu. Hmmmm ? Alebo ten bajk nieje karbonovy potom...
Napätie sa nastavuje podľa potrieb svetla, 6 alebo 12V... To Lezyne vyzerá univerzálne pre obe napätia - aspoň tak píšu... Takže by si zrejme nemusel nastavovať... Len samozrejme treba zistiť, či nemáš tzv. "light disabled", často chodia motory s týmto nastavením... Vtedy treba funkciu svetla povoliť...
Caute, da sa namontovat tento display ? https://bikere.sk/obchod/komponenty/bosch/bosch-nyon/
A to je model 2021 ?
Lebo som nasiel este taky co sa podoba kioxu, pisu ze 2021 ale tento prvy vyzera lepsie, je vecsi.
Diky za radu.
Toto je "starý" Nyon (vyrábaný súbežne s Tvojím variantom motora), takže v pohode... V podstate si len zopakoval Tvoju úplne prvú otázku v tomto vlákne, a odpoveď je stále rovnaká...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto bude vhodne ? https://www.muziker.sk/lezyne-ebike-macro-drive-1000-black
https://bikere.sk/obchod/komponenty/bosch/bosch-nyon/
A to je model 2021 ?
Lebo som nasiel este taky co sa podoba kioxu, pisu ze 2021 ale tento prvy vyzera lepsie, je vecsi.
Diky za radu.