Aké sú tvoje kritériá výberu? Jazdíš traily, bikeparky, alebo len tak rekreačné? Kolko vážiš? Majú rozdielnu nosnosťou. V zásade budú oba OK, na oboch sú dobré komponenty. FOCUS majú len menšie veľkosti. Radon má vzadu zdvih len 140mm. Radon je z časti karbón. FOCUS celohliník. Máš radšej Shimano, alebo sram? Radon má ľahšie vytiahnutelnu batériu. FOCUS som neskúmal, ale zrejme pôjde von spodom po odkrytovaní, bude to o málinko dlhšie trvať. FOCUS má už bezdrôtový ovládač na riaditkách. Radon ešte ten starší LED remote, ale dal by sa dodatočne vymeniť.
Sorry, že som to napísal tak neuhrabane, ale čas nepustí
Čo sa týka motorizácie, je to identické, pohon a brzdy porovnateľné (GX + X01 vs XT a MT5 vs DB8), kotúče 203, rozdiel vo vidlici a tlmiči je len mierny... Zásadný rozdiel je v ráme (rámovom trojuholníku), Focus je v ALU, Radon v karbóne - na túto tému sa tu vedú rozsiahle diskusie, ktoré asi víťaza mať nebudú, takže to je na Tebe... Len pozor - Focus je oproti Radonu výrazne dlhší (7,6 cm)...
JanooTN: V popisoch je pri oboch modeloch uvádzaný Bosch LED remote...
Ja som cez black friday objednal Render 10 HD ten je už na komplet Kashime plus elektronicke radenie X01.Ešte je na ceste tak čakám,ale Render sa mi na prvý pohľad páči viac(aj keď to neznamená že je lepši).To vyberanie batérie je dosť podstatná vec tak to treba zaradiť k plusom.
Ja som cez black friday objednal Render 10 HD ten je už na komplet Kashime plus elektronicke radenie X01.Ešte je na ceste tak čakám,ale Render sa mi na prvý pohľad páči viac(aj keď to neznamená že je lepši).To vyberanie batérie je dosť podstatná vec tak to treba zaradiť k plusom.
Môžem sa opýtať, čo všetko prišlo spolu s bicyklom ako výbava? Bola tam nabíjačka na SRAM baterku, napríklad? Chcem ho tiež kupovať, ale nikde nie je spomenuté, čo je súčasťou balenia.
Ahoj.V baleni je aj nabijačka na radenie,nabijačka baterie bosch niečo k brzdám a nejake lanko asi k sedlovke náhradne.K biku žiadne tools ani pumpa na vidlu ako dáva napr.Canyon.
Ahoj.zatiaľ pohoda.Mám na ňom ešte iba 200km,ale naparádu.No za tie peniaze v tej výbave je to super bike.Trošku čudný ten el.sram lebo to radí rýchlo bez feedbacku(proste preradí a necítiš to mechanické preradenie)dá sa na to zvyknúť.Inak nemám čo biku vytknúť.Pekný neokukaný rám,dobre vybavený bike.
veľmi som uvažoval nad deftom 10.0, nakoniec ešte.rok dva vydržím s mondrakerom a potom prejdem na niečo iné:) okrem 150 sedlovky dokonalý bajk pre mňa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sorry, že som to napísal tak neuhrabane, ale čas nepustí
JanooTN: V popisoch je pri oboch modeloch uvádzaný Bosch LED remote...
Môžem sa opýtať, čo všetko prišlo spolu s bicyklom ako výbava? Bola tam nabíjačka na SRAM baterku, napríklad? Chcem ho tiež kupovať, ale nikde nie je spomenuté, čo je súčasťou balenia.
Kolko trvalo od ojernania po dodanie?
https://www.bike-discount.de/en/radon-deft-10.0-750-ms
https://www.bike-discount.de/en/radon-deft-10.0-750-2
pozeram na to jak puk ale ziadne rozdiely nevidim