Dobrý deň chcem sa spýtať mam motor shimano e8000 objednával som úplne nový speedbox 1.0 pre shimano motor po namontovaní a prejdení asi 20km mi začne vypisovať chybový kód w013 (viem čo znamená) reštartoval som cely systém a po pár metroch motor ako keby začal vynechávat a po paru metroch úplne vypne a napíše chybový kód zas stretol sa niekto s niečim podobným ? Ďakujem pekne
Podľa mojej skúsenosti (montoval som ich v minulosti cca 4. zákazníkom) si čipy od SpeedBoxu nikdy so Shimanom nerozumeli... Ani jeden so zákazníkov si ho nenechal, vždy bol nejaký problém... STUnlocker je omnoho lepšie (a lacnejšie) riešenie...
W013 mi naskočí ak mám nohu na pedáloch a zapínam baterku. Ak Ti vyhodí hlasku aj pri jazde tak je chybný snímač krútiaceho momentu. Cez diag. si to vieš testnuť .. resp. servis
... ale ako píše Nazgul ... SpeedBox a Shimano sa nemajú radi, skus odpojiť SpeeBox a uvidiš ako sa správa motor. nabehni na ST Unlocker a mas po problémoch.
Ahoj. Potrebujem radu. Chcem odblokovať rýchlosť.Mám čip PearTune MSO EP8 ebike na motor Shimano EP8. Namontoval som to podľa návodu,ale motor nepracuje správne. Vypína a na displeji je aktuálna rýchlosť za jazdy 0.Na displeji sa mi ukazuje chýba Error W10100 problém snímač. Mám ebike CTM Switch xpert 2023.shimano firmware 4.1.11 verzia. Na staršom ebike Husqvarna
Mountain Cross 5 , model 2021 s motorom EP8,so starým displejom to išlo bez problémov. Ak máte niejaké skúsenosti prosil by som radu. Ďakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mountain Cross 5 , model 2021 s motorom EP8,so starým displejom to išlo bez problémov. Ak máte niejaké skúsenosti prosil by som radu. Ďakujem
Kompatibilität
Dieses Tuning Modul ist nur kompatibel mit folgenden Shimano STEPS Motoren:
-EP8 / EP800
-EP8 RS
-EP6
ACHTUNG: Die Kompatibilität zu den Shimano EP801 Motoren bitte einzeln im Support unter Angabe des E-Bike Modells und des Motors erfragen.