Lokalizácia
Formulár sa odosiela

v roku 2016 som zacal s pravidelnymi dlhymi celodnovymi a viacdnovymi vyjazdami. takze toto bola moja vyrocna 10 sezona.

plan bol nejak to oslavit. no nevyslo mi tento rok doslova nic co som mal v predstihu naplanovane. zo svojej 4 dnovky som upustil - bud nebolo pocasie, alebo cas. ultra mi nevyslo ani jedno a hned je to vidiet na kilometroch - na 400-ke opat prsalo, dokonca snezilo, na 300-ke (Spis) ich splachla burka. nakoniec teda ani jeden pretek v tomto roku. chcel som prejst vela noveho, no dopadlo to presne opacne. 

bolo par novych miest. no hlavne, neplanovane sa mi podarilo opat prejst takmer vsetko naj co som za tych 10 rokov presiel. a velmi ma to bavilo. za kazdy zmareny plan som si vymyslel iny 

• namiesto 400ultra - dlho som mal v hlave trasu CA-BA po hrebenoch a stale ju odkladal. som rad, ze som ju konecne dal - za 2 dni aj s cestovanim. az neuveritelne to klaplo - telo, bike, logistika, pocasie, vsetko na jednotku
  • z vyhliadkovej jazdy z PP-ZA mam dokonca clanok - po dlhom case som nasiel aj par slov na text
  • konecne som presiel Volovske od Kojsovky a navstivil sysle na Murani
  • chybala mi Brncalka v Tatrach, namiesto Spisskych 333 - bola prave upravena cesta a podarilo sa v lete bez zosadnutia az ku chate

takze nakoniec to bola pekna vyrocna sezona a tesim sa na dalsie.

Prajem vsetkym dalsi rok bez demolacii a urazov, plny kilometrov ktore vas budu bavit. 

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up