Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Zdravím, dávam do pozornosti a ponúkam na predaj espresso / impianti z IT/. Mám ho v používaní pár rôčkov. Ponúkam spoľahlivé, starostlivo a non stop udržiavané, solídne a primerane vybavené zariadenie, parametrami prekonávajúce bežné kuchynské „kávovary“.

Espresso bojler 0,75l. parný bojler 1,4 l, plne funkčné, s preskúšanými ochrannými systémami a snímačmi.. Pripojenie na vodovodný rozvod, resp. režim vody v nádržke /3L/, voda NIKDY iná – len upravená/BWT/, nádržka pre odtok z preplachu po vypnutí čerpadla môže byť  napojená do sifonu./ mám to tak/... Obsluhoval som osobne na 99%, /to jedno percento ja manželka a dcéra..., /denne 5 – 15 káv.

Ku espressu samozrejme páky, misky, tampery, distribútor.

Mal som šťastie na poradcu tu z fóra, plne som mu dôveroval / a stále je to tak!! a tak som si niekoľko rokov mohol každé ráno zapnúť espresso, pripraviť kávu do páky a do šialky - posedieť sám, alebo s rodinou či partiou , vďaka kávovaru a káve sme menili veľa vecí na zemeguli. ... ešte na okraj – je to krásne zrkadlo, ozaj parádny kus na linke. 

Verím, že predajná cena 1.140,-evry je férová.

IMG_3971.jpg

IMG_3969.jpg

IMG_3976.jpg

IMG_3974.jpg

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up