Ahojte priatelia, veľmi nerád ale pripájam sa do klubu invalidov .. kompletná ruptura predneho krizneho vazu ACL hamstring stg graft+ velka lezia medialneho menisku ktory sa zacistil a vystrihol . Po prebudeni z narkozi som zazil to najväčšie peklo ake som kedy mal, brutalne bolesti , dali mi morfium co bolo fajn 😀 den na to rano mi vybrali drenazne hadice 2 ktore boli v kolene hadam ale 20cm... Pocut ma bolo snad v celom nitrianskom kraji to bol dalsi porod. Dnes ked píšem prispevok je to den 9 po operacii a citim sa ,, super,, otázka je co je super , od šiesteho dna ma trapi pooperacny hematom , krv stecena do lytka ktore je brutálne citlive boľavé a aj opuchnute. Inak na treti den som pasivnu flexiu vycibril na 60 stupňov a extenziu na 0 .. vsetko pasivne cez miernu bolest. Dnes je to 9.ty den a aktívnu flexiu mam na 75 stupnoch a extenziu zhruba na +10/+5 opuchnute lytko nepustí. Stehy uz nemam... Chodim na vysokych barlach kde mam povolene došlapovat vahou kedze nebola sutura menisku nemusím mat 6tyzdnove nezatazovanie. Osobne to vidim do mesiaca zahodit barle do kukurici, a do dvoch mesiacov osedlat moje ÉČKO... Prikladam aj nejake fotky z tejto kliatby
poukazy navigate_next Požičovňa Pozri si ponuku bicyklov ale aj inej výbavy a vytvor si online rezerváciu navigate_next
Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre