Update po troch mesiacoch, ak by niekto v buducnosti prechadzal tym istym:
V podstate kazdy den vychadzky, rano hodina, poobede dve, vynechane len obcas. Zacal som uz v nemocnici kde som na chodbe nachodil i 2km podla krokomeru v smartphone. Doma som postupne zvysoval rychlost i prejdenu vzdialenost. Kopceky chodim uz od zaciatku kedze aktualne byvam v kopcovitom terene, lekari o tom ale vedeli a len mi bolo povedane ze mam castejsie pauzovat. Bicykel som mozno zbytocne ignoroval, povoleny najskor trenazer a potom lahky bicykel po rovinkach bol. Posledny tyzden ale bike zapajam a zvladam sa dostat uz i na Biely Kriz v BA, rovinky uplna pohoda, kopceky sa setrim a i tak ich nevladzem. Po troch mesiacoch podla papierov mozem i do terenu ale s tym asi este pockam. Nuz a dost som pribral. Najskor som sa drzal diety z nemocnice ale nejak moc som uberal na vahe tak som len malicko zacal jest aby to potom nebol roblem kedze som na warfarine a pribral som hodne :D. Nakoiec z toho bol i problem s warfarinom.
Mal som problem s ranami takze do kupelov som zatial nesiel. Kto ste to absolvovali, myslite ze to ma este zmysel? Riesi sa tam nieco ako zatazovy test alebo aspon nejake odporucenie na tepy atd? (podla papierov z poistovne mam narok nie polroka ale rok)
Foto na mape
poukazy navigate_next Požičovňa Pozri si ponuku bicyklov ale aj inej výbavy a vytvor si online rezerváciu navigate_next
Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre