Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Ahojte,

dnes som prerobil môj Cube Analog 2019 ktorý mal pôvodne 3x9 na 1x11, použil som tieto diely (podľa odporúčaní šikovných pánov z MTbiker za čo im zo srdca ďakujem):

Shimano BB-MT501 stredové zloženie, 68/73 mm, HTII, BSA, MTB

Shimano Deore CS-M5100 kazeta, 11-kolo, 11-51T

Shimano Deore FC-M5100 kľuky, 1x11, 32T - 170mm

Shimano Deore RD-M5100-SGS prehadzovačka, 11-kolo

Shimano SLX SL-M7000-R radenie, pravé, 11-rýchl. 

Shimano CN-HG601 reťaz, 11-rýchl., 116 článkov, s rýchlospojkou

Podľa návodov na nete som pod stredové zloženie vpravo dal 2,5mm podložku, lebo rám mal 73mm (cca).

Všetko sa mi javí byť celkom ok až na to, že pri najlahšom prevode je prehadzovačka v zvláštnej polohe viď:

Myslíte, že to je takto v poriadku? Radenie hore aj dole funguje relatívne dobre, je trochu citlivé, takže niekedy zhodí aj o dva prevody ale na to si treba asi zvyknúť. 

Čo sa týka vzdialenosti ozub. kolesa prehadzovačky a kazety tak je tam vzdialenosť cca 1-1,5cm (podľa zvuku počas záberu mi to prišlo najvhodnejšie).

Reťaz som sa už nedopátral ako namontovať, ale dal som textom von ale písmom dole hlavou (ak to vadí tak ju prehodím textom navrch).

Čo sa týka kríženia tak asi velmi nie je na výber, keďže ten rozsah polohy reťaze na kazete je velmi široký, ale pre istotu, je to takto v poriadku? 

Nejako takto to vyzerá na asi 4om prevode:

Toto je už len drobnosť ale aj tu rada poteší, asi by to chcelo nejaké záslepky že? neboli súčasťou nových kľúk:

Poraďte prosím čo s tou reťazou čo sa týka toho že sa na najlahšom prejave javí byť krátka a či to osadenie písmom vpred ale nadol hlavou ok. Prípadne iné moje pochybenia počas tejto prerábky.

Ďakujem velmi pekne :)

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up