Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Dám menší upgrade k mojej operacii acl + meniskus zo dna 19.2.2026 ... UŽ JAZDIM 💪  žiadnu ortezu som nenosil ani nenosim, prvy tyzden bolo dost nafigu, 2  nemecke barle asi po dobu dvoch týždňov..  den 18 zacali statne rehab a ja som zacal soferovat dochadzat na rehab  (manualna prevodovka) .. samozrejme od prvého dňa makám. Den 20 prechod na jednu francuzsku barlu a oprava štvorkolky . den 24 chodza kompletne bez barli aj vonku.. dva dni na to som vysiel schody domov vez akejkolvek opory.. a teraz to najpodstatnejšie ... DEŇ 31 - prvá jazda  na mojom ecku s teleskopkou, ked bola zasunuta nepretocil som plynuly kruh .. dnesny den ,,32,, urobim komfortne a plynule pretocenie aj so zasunutou sedlovkou... Vynesiem aj znesiem  25kg ebajk po schodoch domov na prvé.. mam plny rozsah pohybu..  cize ubera sa to tym najlepším smerom . Ale na tazky teren a traily si radsej pockam.. jo a zosadanie nasadanie robim radsej opacnou pravou nohou..  a odkaz  tu pre JOKA, ktorý zhejtil hned ze elektrikar.. na ecku som na rovine nikdy nejazdil, mam doma 5 bicyklov a kazdy je na ine zameranie.. s E -  vzdy som sa presuval aspon na stredne slovensko (okolie ruzinej, detva, Hriňová , bystrica, stiavnica, madarsko) .. ale teraz som rad ze viem jazdit aspon tu  a ecko po operacii kolena naozaj nejde vyčítať.. režim Eco , nech je aj troska záťaž..

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up