Ahojte, potreboval by som poradiť ohľadom cyklovložky. Kupujem si kraťasy od Castelli a keďže som chcel niečo s kvalitnejšou vložkou tak skúšam modely s vložkou Progetto X2. Problém mám s tým, že tá vložka sa mi zdá úzka. Skúšam aj už pre mňa (181/75) väčšiu veľkosť (XXL), ale stále cítim, akoby som mal sedacie kosti na okrajoch vložky, tam kde už začína byť tenšia. Tak som ju premeral, zmeral som si rozteč svojich kostí (12,9cm) a vychádza mi to ako na obrázku. Asi nemá zmysel do toho ísť, či? Ja len nechápem, keď čítam recenzie, tak pochvaľujú si ju aj rozmernejší 90+ kg chlapi a nechce sa mi veriť, že by mali užšie sedacie kosti ako ja.
poukazy navigate_next Požičovňa Pozri si ponuku bicyklov ale aj inej výbavy a vytvor si online rezerváciu navigate_next
Ahoj ja mám 181cm a 88kg a od Cast. a mám všetky kraťase L - kové, okrem mojich úplne prvých Endurance 2. Tam som sa zlakol (Endurance 2) lebo som kúpil L - ko a zdalo sa mi že ma traky moc ťahajú a tak som ich vymenil za XL čo bola chyba! XL kové na moju postavu sú v oblasti zadných stehien pokrčené kvôli výške postavy (sú pre väčšiu postavu) a vložka tiež nedrží ktovie ako s porovnaním kraťasov Cast. Unlimited L - ko (AJ PRETO NEDRŽÍ DOBRE NA MIESTE LEBO AJ TRAKY SÚ DLHŠIE). Neviem si predstaviť na sebe XXL čo píšeš že máš Ty Tento rok som kúpil základný model od Asos, tiež L - ko a je to paráda! Ako píšu recenzenti tu na stránke: Kde Cast. končí., Asos len začína