Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Niekto ma privela stojanov, niekto privela akumulatorov. Najprv skusim v miestnom Lidl fanklube. :) Jednak ma tu dost ludi pozna osobne a vie, ze nepotrebujem nikoho klamat kvoli par euram, a tiez by som bol radsej ak by to vyuzil niekto odtialto nez niekto uplne neznamy. Takze: 

Posuniem do dobrych ruk 4 kusy 4 Ah akumulatorov (typ PAP 20 B3) spolu za 50 €. Vyrobene 09/24, kupene 02/25, pouzite len parkrat v obdobi 05/25-09/25 na kosenie v dvojbaterkovej kosacke, cize pouzivane vzdy v dvojiciach. Sluzili len ako zalozne k 8 Ah, tzn. maju za sebou len asi 8 nabijacich cyklov, teda doslova len zabehnute / stabilizovane. Nabijane boli len na pomalej nabijacke (2,4 A), nikdy neboli vybite do mrtva a vzdy po pouziti boli skladovane na nominalnom napäti 3,6 - 3,7 V na clanok (18-18,5 V). Od 10/25 cakaju na tomto skladovacom napäti na dalsie vyuzitie.

Posielat postou sa mi to fakt nechce, takze uprednostnim Bratislavsku kaviaren. :D Ale viem zabezpecit dorucenie na trase medzi BA - ZA keby nahodou, pripadne ak by slo o inu lokalitu, tak mozno by konecne nasla vyuzitie tema Hľadám / ponúkam prepravu (osoby, bicykla, balíka...).

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up