Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Trocha bojujem s tym co tam dat. Mam teraz SKS Dual kosiky, ale po tom co som nahodil Flight Attendant tlmic, tak tam moc miesta nemam. Skusal som aj mensiu flasu, ale pit treba viac :)  kupil som aj nizsie flase od Elite, je to lepsie, ale zase su brutalne makke a pri vkladani popucim flasku skor aku ju dam do kosika. 

Takze hladam kosik, ktory sa bude nakladat dobre zo strany a bude drzat. 
Neskor mozem dat foto s oboma flasami.

comment Komentáre ku fotografii
thumb_up1thumb_down

problem je ta flaska na ramovke... elite fly nosim i ja, do ramu spark RC vel L sa vojde ako jedina na trhu na ramovu trubku az 750ml elite FLY flaska. z inych znaciek max 600ml..na ramovku dam s prehladom 950ml... ak nedas kvoli atendantu na ram nic vacsie, ja nosim na dlhe jazdy fidlock so strapmi na hornej trubke a tam k hlavovemu zlozeniu nacvaknem 590ml flasku a nezavadzia mi pri pedalovani, pri sedlovke na hornej ramovke mi uz zavadzala...do dresu nosim este scott ultraflask 500ml. Spolu odveziem 2,8 litra.

thumb_up1thumb_down
thumb_up0thumb_down

Aj ja mam FL so srapom na hornu trubku, len je to riesenie na easy trip. Na preteky by som mal rad jednoduchy setup. Zvazujem aj ja presne tu makku zbalitelnu flasku.

thumb_up0thumb_down
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up