Lokalizácia
Formulár sa odosiela

takze pani...a damy. kedze ak vsetko pojde tak ako ma, rad by som opat toto leto isiel pojazdit na cestaku do francuzskych Alp. Mam vyhliadnute dve chaty na prenajatie a zariadim sa podla toho kolko ludi by malo zaujem o nieco podobne

predpokladany termin : 18.7.09 ( sobota ) - 26.7.09 ( nedela )

takze nasiel som slusne vybavenu chatu pre max 16 ludi ( krb, TV, DVD prehrávač, internetové pripojenie, stolové hry, detské hry, kuchynský kút (sporák, chladnička s mrazničkou, MV rúra), 1x kúpeľňa s vaňou, 2x kúpeľňa so sprchovacím kútom, 3x WC samostatné, jedáleň, kuchyňa (sporák na tuhé palivo, sklokeramická varná doska, chladnička s mrazničkou, MV rúra, umývačka riadu), 3x balkón ) v dedinke St. Jean De Arves, ktora je vzdialena z BA cca 1230km.

Lokalita je ako stvorena pre horske bicykle, ale hlavne je to raj pre ziletkarov. Samotna chata sa nachadza v dedinke ktora je cca v polovici stupania zo Saint-Jean-de-Maurienne na Col de la Croix de Fer. Z dalsich znamych stupani co su v okoli spomeniem Col du Glandon, Galibier, Telegraphe, Lautaret a horske dojazdy ako Alpe d´Heuz, alebo Les des Alpes

cca 100km sa nachadza aj mestecko Bourg St.Maurice, ktore bude tento rok etapovym mestom alpkych etap na TdF ( 21.7 a 22.7. ), takze by bolo mozne vidiet aj TdF

taktiez v nedalekom Bourg d´Oisans budu v termine 18.-19.7.09 bikove majstrovstva Francuzska.

predpokladana cena ubytovania : cca 100 €/os/tyzden ( pri plnej obsadenosti ) - 150 €/os/tyzden ( pri cca 10 ludoch ) + vratny depozit pokial sa nic neznici

doprava : individualna
strava : individualna - ceny v miestnych obchodoch ako u nas

netvrdim ze sa nam to podari zorganizovat ale ak by bol zaujem, nie som proti ...ak sa nepodari, mozeme sem postupne davat aspon fotky, poznatky a zazitky z francuzskych Alp

jedna ochutnavka...touto cestickou z Bourg d´Oisans hore na...dolava na Glandon a doprava na Croix de Fer

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up