arrow_leftGusto0 napísal:
bude to vramci dlhsej trasy tak ten zjazd z Mincola nechcem pokusat. keby mam aspon teleskop Navyse viac ma laka hreben
ten smer je ok? najprv hore na chatu, potom Mincol - hreben a naspat asfaltom? a nieje od chaty Trafo? na Koliesko nejaky normalny trail? viem ze sa na Kubinke teraz nieco buduje, len neviem co. ze by som to len nezbehol po ceste.
ten smer je ok? najprv hore na chatu, potom Mincol - hreben a naspat asfaltom? a nieje od chaty Trafo? na Koliesko nejaky normalny trail? viem ze sa na Kubinke teraz nieco buduje, len neviem co. ze by som to len nezbehol po ceste.
ano-od Trafa na Koliesko je trail (na foto), ziadne zapeklitosti, ale ty chodis s plnou polnou, tak si to neuzijes ...krajom zjazdovky ide udrzbarska polňačka (cca 2 min), alebo trasa pre kolobezky-trojkolky, mozes si vybrat a nemusis sa vracat dolu po asfalte.
Spod Opaleneho na Hlasnu Skalu nad Zazrivu je stara lesna cesta, potom stracajuci sa chodnik v papradi-drz sa sprejovych znaciek na stromoch.
poukazy navigate_next Požičovňa Pozri si ponuku bicyklov ale aj inej výbavy a vytvor si online rezerváciu navigate_next
Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre