Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Vidím, ze Kubica je tu už zapadnutý prachom, rozmýšľal som ci vôbec ma zmysel sa podeliť o skúsenosť (bohužiaľ negatívnu) z poslednej návštevy KubicaSport v Žiline.
Dva roky dozadu som si u neho kúpil Mondrakera za 4500 eur. Zaplatil som bankovým prevodom na faktúru. Spokojnosť na oboch stranách. XY x som bol u neho v obchode nakupovať, vždy bez problémov. Bike za dva roky nemá nabehané viac ako 500km (flowtrail). Rozhodol som sa, že ho zanesiem do servisu a doprajem mu wellnesko. Predsalen ma už dva roky...V servise som povedal ak nájdu niečo čo bude rozbité a bude to treba vymeniť tak nech vymenia. A tak sa aj stalo, vymenili 13 ložísk (podľa nich všetky rozbité) + ďalšie úkony k tomu a cena bola bez par eur skoro 700eur po zľave presne 626,50.- Samozrejme nechal som si vysvetliť čo všetko menili a prečo. (zdalo sa mi zvláštne, bike ktorý ma tak malo nabehané, je v takom dezolátnom stave) Súhlasil som a chcel som to zaplatiť bankovým prevodom. A teraz si podržte klobúky všetci seriózny predajcovia. Nemohol som opustiť servis s bicyklom kým nepríde platba na účet a servisák mal na telefóne Martina Kubicu ktorý sedel niekde schovaný a nerobil nič iné len refreshoval bankové konto kedy prídu peniaze na účet, aby som mohol odisť aj s bicyklom! Niekoľkokrát som zdôrazňoval, ze majú všetky moje osobné údaje a majú ma aj v systéme. Takýto prístup som nikdy, nikde ešte nezažil. Absolútne vôbec tomu nerozumiem.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky od autora

Zobraziť všetky

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up