arrow_leftTecka napísal:
Nie je to uz stare foto? Kedy das nejake skusenosti? Sme tu na to celkom zvedavi. 🤟
Dnes prvý výjazd na Favero MX Pro. Najskôr nabitie priloženými nabíjacími podmi. Spárovanie s apkou v telefóne bolo intuitívne a veľmi jednoduché. Prakticky človek číta návod na použitie a na konci strany potvrdí a prepne sa na ďalšie informácie. Spárovanie s Garmin Edge 840 taktiež bezproblémové. 840ka okamžite našla nový snímač výkonu a spárovala sa z pedálmi. Potom som iba prepísala názov snímača v Garmine a upravila dĺžku kľuky,Prd jazdou som ešte upravila nastavenie sily vypínania a vyrazila som.
Pre mňa veľmi príjemným bolo zistenie, že "nacvakávanie" a "vycvakávanie" sa z upínacieho SPD systému pedálov Assioma Favero MX Pro je veľmi podobné, na aké som zvyknutá pri originálnych SPD Shimano. Toto bolo pre mňa veľmi dôležité pretože doteraz som mala skúsenosť, že espédéčka z inej produkcie ako Shimano nedosahujú podobné parametre pri nacvakávaní, alebo čo je horšie pri vycvakávaní. Pedále sú plne kompatibilné s "kuframi" SPD. K pedálom sú dodávané originálne kufre SPD Shimano čierne.
Dnes som mala v pláne krátky intenzívny tréning sily a Vo2Max. Vybrala som si známe segmenty v okolí Senice, aby som mohla porovnať s predchádzajúcimi podobnými tréningmi meranými inými wattmetrami. Môj subjektívny pocit po tréningu mi hovorí, že namerané hodnoty výkonu sú porovnateľné s wattmetrami Garmin Vector V3, alebo Stages na ľavých kľukách Dura Ace alebo C-Dale Hollowgram, ktoré mám na iných bajkoch.
Po prvej jazde hodnotím za plný počet hviezdičiek. Po ďalších jazdách a dlhšom používaní budem vedieť zhodnotiť aj výdrž batérie.
poukazy navigate_next Požičovňa Pozri si ponuku bicyklov ale aj inej výbavy a vytvor si online rezerváciu navigate_next
Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre