Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Ahojte chlapci, pripájam sa k tejto téme, keďže riešim to isté (Specialized mi neuznal reklamáciu, tak musím po domácky, lebo aj v Carbon factory mi pán Guniš napísal, že oprava bude trvať 2-3 týždne, čo si nemôžem dovoliť byť bez biku tak dlho). Ja som jazdil s povoleným nitom celú sezónu 2024 a odzrkadlilo sa to na laku, chcem to dať do poriadku, otvor na nit sa mi nezdá byť poškodený, len okolie je nevkusné a lak poškodený. Aký lak mám kupiť? Stačí mi ten v spreji, čo predávaju hocikde vo farbách lakoch, alebo potrebujem nejaký špeci? Chcem to urobiť nielen aby to nebolo vidno, ale aj funkčne a neviem aký lak sa dáva na bicykle.

comment Komentáre ku fotografii
thumb_up0thumb_down

Ja sa tiež pridávam rovnaká vec i mne stala teraz som len dal reklamáciu som zvedavý ako dopadne je to od nich špinavá je to fušerina

thumb_up0thumb_down
thumb_up0thumb_down

Pustil som sa sám do toho. Nit odvŕtaný, okolie vybrúsené, ešte nastriekam lakom, čakám na nit a prípravok a zanitujem si to sám. Len hanba, že je to na najvyšsom modeli Sworks Tarmac SL7 a ani reklamáciu ti neuznajú.
Ináč budem mať zvyšných 99 nitom, lebo som objednal z aliexpresu 100 kusov za 3 eurá, takže kto potrebuje, posuniem ďalej 😁. Budem mat aj prípravok na nitovanie.

thumb_up0thumb_down
thumb_up0thumb_down

teraz som si všimol že ten problém nastal u tej istej modelovej rade SPECIALIZED Tarmak SL7 expert

thumb_up0thumb_down
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up