Ahojte chlapci, pripájam sa k tejto téme, keďže riešim to isté (Specialized mi neuznal reklamáciu, tak musím po domácky, lebo aj v Carbon factory mi pán Guniš napísal, že oprava bude trvať 2-3 týždne, čo si nemôžem dovoliť byť bez biku tak dlho). Ja som jazdil s povoleným nitom celú sezónu 2024 a odzrkadlilo sa to na laku, chcem to dať do poriadku, otvor na nit sa mi nezdá byť poškodený, len okolie je nevkusné a lak poškodený. Aký lak mám kupiť? Stačí mi ten v spreji, čo predávaju hocikde vo farbách lakoch, alebo potrebujem nejaký špeci? Chcem to urobiť nielen aby to nebolo vidno, ale aj funkčne a neviem aký lak sa dáva na bicykle.
poukazy navigate_next Požičovňa Pozri si ponuku bicyklov ale aj inej výbavy a vytvor si online rezerváciu navigate_next
Ja sa tiež pridávam rovnaká vec i mne stala teraz som len dal reklamáciu som zvedavý ako dopadne je to od nich špinavá je to fušerina
Pustil som sa sám do toho. Nit odvŕtaný, okolie vybrúsené, ešte nastriekam lakom, čakám na nit a prípravok a zanitujem si to sám. Len hanba, že je to na najvyšsom modeli Sworks Tarmac SL7 a ani reklamáciu ti neuznajú.
Ináč budem mať zvyšných 99 nitom, lebo som objednal z aliexpresu 100 kusov za 3 eurá, takže kto potrebuje, posuniem ďalej 😁. Budem mat aj prípravok na nitovanie.
teraz som si všimol že ten problém nastal u tej istej modelovej rade SPECIALIZED Tarmak SL7 expert