Lokalizácia
Formulár sa odosiela

arrow_leftmisko_hrasko napísal:
........ Chodime spolu casto bicyklovat a nechcem mat o proti nej znacnu vyhodu v lepsom bicykli. Mohol som si dopriat za 6tisic fajny gravel pre seba ale takto sme kupili 2 za ani nie 3k/kus a dobre. Mame identicke bicykle. Aj mestske aj gravel. Netvrdim ze to tak maju mat vsetci ale v nejakych cyklorodinach mi to pride aj fajn gesto.

S manzelkou sme boli "odchovany" na MTB-ckach. Ja som casom presiel na cestak a manzelka stale jazdila na horaku. V 2019-tom som ju zobral na Mallorku. Ja som tam isiel s partiou pobikovat a ona len tak na dovolenku. Pozical som jej vsak tam na par dni cestak, lebo chcela aj ona nieco v okoli pojazdit. Tak sa jej to zapacilo, ze ked sme sa vratili domov, zacali sme riesit nakup cestaku pre manzelku. Kupil som jej Canyon Ultimate na Ultegre a od vtedy jazdi hlavne na cestaku. Obcas sadne aj na horak, ale to tak 2-3 krat za mesiac. Jej rocny najazd je cca 4500km. Od kedy ma cestak pravidelne chodime na jar "do tepla" pobikovat (Mallorka alebo Kanarske). Aj ked tam idem na vyjazd s partiou, manzelka dostane svoju trasu do Garminu a je schopna sama odjazdit aj 80-100 km vyjazdy (napr. Sa Calobru z Alcudie). Minuly rok na jesen sme boli znova na Mallorke, ale tentoraz len my dvaja spolu na cyklodovolenke. Jazdili sme len spolu a poukazoval som jej miesta kde este nebola (Randa, San Salvador atd). Zeny v jej veku 59 r. uz riesia vnucata o podobne a moja zena kde pojdeme na jar a jesen pobikovat . Synovia ju aspon zatial starosti s vnucatami usetrili. Je velkou vyhodou ak mate so svojim zivotnym partnerom spolocne zaluby. Mne sa to osvedcilo.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up