Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Čaves borci.
Tak nakolko som j*bol jak kabela práve včera tak pridám aj ja krátku storku.

Na cesťaku mam už čo to odjazdené a do dnešného dňa som si myslel že som aj dosť ostražitý...
Keďže som z BA jazdim 70% času Rakúsko kôli cestám. Nikdy ma ta naša hrádza moc nebavila ani tie typy cyklistov ktorý sa vozia zo strany na stranu a bezohladné rodiny s detmi sú tiež občas zážitok.

Ale aby som neodbočoval. Išiel som po spodnej hrádzi hned od čističky. A vedel som že pravá strana je dosť rozbitá od koreňov zo stromov. Prešiel som tie najhoršie úseky a bol som už na úrovni tých 2 bufetov vedla seba na Petržálskej hrádzi. Siahol som po flašu na pitie, napil sa a vratil do košíku. V tom momente som nabehol na výmol od koreňa ktorý som v tom tieni akosi nezaregistroval...
Tým že som nedržal rajdy oboma rukami vyrazilo mi to z ruky a už som sa len šúchal po asfalte...

Orientacne 30km/h som mohol isť...

Nebolo to moc rozumné asi v takej rýchlosti piť. Ale kto z nás čo jazdi na cesťáku zastaví a ide sa napiť...

Serie ma to nakoľko doliečujem zranenie achilovky z pred dvoch mesiacov ktorú som si natrhol na ligovom zápase v hokejbale. Aby nebolo málo kôli dlahe ktoru som mal dlho som riešil aj trombozu... 🫤
Už to bolo na vybornej ceste a teraz toto...

Ešte možno doplním. Že prechádzal okolo mňa týpek po krátkej dobe ktorý šiel zamnou čiže si myslím že videl že som švacol. A ak nie tak minimálne videl že som cely od krvi. A nezastavil a šiel prísne ďalej... Neviem. Ak si to všimol prišla mi to prasačina sa aspoň nespýtať či niečo nepotrebujem. Ale nerád by som niekomu krivdil...🤷

Ponaučenie že asi znížim rýchlosť keď pôjdem piť a na tú spodnú hrádzu už asi nevlezem...Aj keď by sme my ako cyklisti mali jazdiť tú spodnú.

Dávajte bacha . Držte sa.

(Pridám pár foto ak by vadili nech admin zmaže ale videl som tu bárs čo )

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up