Mám 2 cesťáky. Ghost Nivolet (r.v. 2018) kúpený od ruky tu na Slovensku (od 2020) a Sliverback Strela Sport u syna v cudzine (od 2022).
IMG_20241001_150840.jpg
IMG_20241229_110032_edit_157356378627378.jpg
Hlavným kritérion pri výbre boli prevody.
Ostatné parametre boli pre mňa nepodstatné. Oba bicykle majú zhruba rovnakú hmotnosť niečo pod 10kg. Užívam si ich bohato. A aj vo veku 70 rokov mi poskytujú presne to, čo od nich očakávam - viem si užiť krátke výjazdy do okolia Spišského hradu, dlhšie výjazdy do Tatier, aj vyše 100km výjazdy do púšte (Dubai, AL Qudra, Jabal Jais, Fujairah). Viem sa pokochať v pohodlných pokojných výjazdoch, aj si do chuti "naložiť". Iste by bolo super voziť sa na 6,5 kilovom karbóne, ale žiadne pretekárske ambície nemám a bez problémov sa viem prispôsobiť tomu, čo na tých bicykloch zvládnem. Podstatné je pre mňa, že sa hýbem a robím niečo pre svoje zdravie, lebo "stojatá voda zosmradne". Iste, všetky tie novinky a vychytávky sa mi páčia, ale moje priority sú inde. Preto sa k tu predstavovaným bicyklom vyjadrujem buď pochvalne, ak ma zaujmú alebo nijako, ak sa mi niečo nepozdáva. Niekomu sa páči ružová, iný preferuje dobre viditeľnú značku a iný v prvom rade funkčnosť.
poukazy navigate_next Požičovňa Pozri si ponuku bicyklov ale aj inej výbavy a vytvor si online rezerváciu navigate_next
Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre