Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Zdravím neviem či tu má niekto rovnakú skúsenosť s GP kávou ako ja, ak nie podelím sa.

7.7. som si objednal na e-shope firmy Green Plantation kávu, a aj dnes 19.7. na mojej objednávke svieti len poznámka platba uhradená. Na firmu sa nedá dovolať pri zadaní voľby čeština – stav objednávky sa hovor vypne, rovnako aj keď volám na ich „materskú“ firmu Lázenska káva a je jedno akú voľbu zadám výsledok je vždy ukončenie hovoru. Rovnako na e-mail nikto nereaguje. Cez aplikáciu WhatsApp odpovedá iba robot. Na sociálnych sieťach tiež nereagovali, teraz tam pridávajú rovnaký príspevok o tom ako ich to mrzí, a ako to čoskoro napravia ... Na webe majú informáciu že sťahujú sklad, ale preto majú vypnuté telefóny a neodpovedajú na e-maily ? Kontaktoval som svoju banku, či je možné platbu stornovať a čakám na odpoveď. Zároveň som poslal podnet na ŠOI aj dTest. Ľudí ako ja čo si objednali a zaplatili tovar, a týždne čakajú na jeho doručenie je viac stačí sa pozrieť na stránky Facebook - Lázenská káva alebo Heureka.cz - Lázenská káva
takže snáď to niekomu pomôže, keď sa bude rozhodovať kde si kúpi svoju kávu.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up