Zdravím neviem či tu má niekto rovnakú skúsenosť s GP kávou ako ja, ak nie podelím sa.
7.7. som si objednal na e-shope firmy Green Plantation kávu, a aj dnes 19.7. na mojej objednávke svieti len poznámka platba uhradená. Na firmu sa nedá dovolať pri zadaní voľby čeština – stav objednávky sa hovor vypne, rovnako aj keď volám na ich „materskú“ firmu Lázenska káva a je jedno akú voľbu zadám výsledok je vždy ukončenie hovoru. Rovnako na e-mail nikto nereaguje. Cez aplikáciu WhatsApp odpovedá iba robot. Na sociálnych sieťach tiež nereagovali, teraz tam pridávajú rovnaký príspevok o tom ako ich to mrzí, a ako to čoskoro napravia ... Na webe majú informáciu že sťahujú sklad, ale preto majú vypnuté telefóny a neodpovedajú na e-maily ? Kontaktoval som svoju banku, či je možné platbu stornovať a čakám na odpoveď. Zároveň som poslal podnet na ŠOI aj dTest. Ľudí ako ja čo si objednali a zaplatili tovar, a týždne čakajú na jeho doručenie je viac stačí sa pozrieť na stránky Facebook - Lázenská káva alebo Heureka.cz - Lázenská káva
takže snáď to niekomu pomôže, keď sa bude rozhodovať kde si kúpi svoju kávu.
poukazy navigate_next Požičovňa Pozri si ponuku bicyklov ale aj inej výbavy a vytvor si online rezerváciu navigate_next
Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre