Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Ahojte, skúsim vyžit túto tému takto: akú má tento bajk podľa vás hodnotu? chystám sa ho predať za pár mesiacov lebo chcem kúpiť ebajk tak nech mám aspoň trochu názor od ľudí:)
Jedná sa o GT Zaskar fs vo veľkosti M (mám 170cm a sedí neskutočne dobre).
Partlist:
Rám: hliníkový gT zaskar, tlmič 190x45mm 120mm vzadu, len na 29" kolesá, 31,6 sedlovka, interné vedenie káblov.
Vidlica Fox 34 Rhytm 140mm, 15x110
Blatník: mudrocker XL
Tlmič: RockShox SidLuxe 190x45 s lockout packou. Čo sa tlmenia týka tak všetko funguje.
Teleskopka: Oneup V2 210mm, 31,6mm
Kľuky: race face Turbine 170mm,32,
Pedále: Flaty HT p03a
Bashguard: hliníkový Oak components
Stredové zloženie: Rotor špecifické pre kľuky s 30mm oskou
Hlavové zloženie: priemyselné ložiská Sting
Sedlo: selle Italia x3, plus zadne svetlo namontovane na lyzinach, dobijatelne cez usb kábel
Predstavec: sixpack 40mm, 31,8
Riadidlá: reverse Components, 780 x 40mm rise,31,8mm priemer
Kolesá: tu bude na výber z 3 setov kolies,
bez priplatku:
predné - Rafik e13 enduro, 30mm int. 32dier, výplet st Swiss Champion, náboj čínsky Tanke s priemyselnými ložiskami, obutý maxxis Minion DHR 29x2.4 bezdusa, rival ventil. Perfektne rovne v 100% stave, Zadné - dartmoor Raptor úplne nový, 32dier, DT Swiss Champion špice, ET Swiss prolock niple, náboj - Novatec d62sb-sl-b12 s HG freehubom takže to by bolo bez kazety prehadzovacky, radenia reťaze atď . To by majiteľ už musel mať svoje.
Bez príplatku: tie čo sú teraz na bajku, aj na foto.
Náboje čínske tanke s FBJ priemyselnými ložiskami a brutálnym zvukom. Oil slick výplet 2mm, oil slick niple, wtb i30 trail rafiky232dier, tak isto v 100% stave, úplne rovné.
Plášte: vpredu maxxis forecaster 29x2.6, vzadu maxxis Minion SS (Semislick) 29x2.4 alebo Minion DHF 3c, Exo plus 29x 2.5 plus maxxis forecaster 29 z 2,6 alebo Minion SS 29x2.4

Príplatok 400,€: úplne nové karbónové Novatec M30 boost. ( Pozri moje profil, mam ich v inzeráte). Tie sú microspline takže celý pohon by mohol kľudne ostať.
Prehadzovac: Sram gx single click, klasicky mechanicky alebo voľba Sram gx AXS za príplatok 200€. Obidva funguju na 100%.
Kazeta:Shimano Slx 12r.
Reťaz: Shimano 12sp,

Jediné čo si chcem nechať z biku sú tie TRP quadiem g-spec brzdy ..čiže uvažujem kúpiť nejaké bazarovky 4piesty Shimana alebo niečo schopné alebo prípadne ešte tu axs prehadzovacku ale tu som spchotny aj predať. Brzdy sú 300€ dole z ceny. Tie by som si chcel fakt nechať.
Ďakujem ak si to dočítal až sem som po celkom ťažkom zranení z bajku tak pardon z chyby momentálne mam veľa času takéto veci riešiť.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Foto na mape

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up