arrow_leftMatkough napísal:
Vdaka, Marcel. Mne ked sa to na zaciatku jazdy dobre cele chyti tak problemy nemavam, len raz za cas, povedzme kazdu piatu ci desiatu jazdu, mi to zblbne.
Takto to vyzera, napriklad - vzialenost k odbocke dokonca v tomto pripade narastala a samozrejme, vobec, nesedela, odbocka bola uplne inde a inym smerom. Celkova vzdialenost sedi a sedia aj upozornenia na prudke zakruty napriklad. Vsimol som si, ze su tam ale take nejake biele sipky, neviem co znamenaju...
Zapnute mam dve DEM mapy a jednu GEOCODE mapu, Trailforks (tie som pre Road profil vcera vypol) a obe freemaps.
Takto to vyzera, napriklad - vzialenost k odbocke dokonca v tomto pripade narastala a samozrejme, vobec, nesedela, odbocka bola uplne inde a inym smerom. Celkova vzdialenost sedi a sedia aj upozornenia na prudke zakruty napriklad. Vsimol som si, ze su tam ale take nejake biele sipky, neviem co znamenaju...
Attachment:
2025-10-26-09-34-45.jpg
Zapnute mam dve DEM mapy a jednu GEOCODE mapu, Trailforks (tie som pre Road profil vcera vypol) a obe freemaps.
Attachment:
2025-11-02-21-30-20.jpg
Attachment:
2025-11-02-21-30-09.jpg
Áno, tie šipky robili aj mne a to ti ma ukazovať smer jazdy na dráhe tie šipky a oni skáču kade tade, proste celé zle, stiahni si mapu od GRAVELISTU a nastav si to takto, ako to mám ja:
poukazy navigate_next Požičovňa Pozri si ponuku bicyklov ale aj inej výbavy a vytvor si online rezerváciu navigate_next
Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre