Kategórie
Bike-techBezdušové systémy - MTB # MTB # plášte # bezdušové plášte # poradenstvo # kompatibilita # defekt # tmel # technické otázky
zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Weldtite MTB CONVERSION tesniaca páska na bezduš. ráfiky, 24 mm x 10 m
11,29 €
MOC 11,99 €
Akcia -22% Stan’s NoTubes bezdušová páska do ráfika, 54.86 m
od 44,99 €
-22%
MOC 57,99 €
savings Schwalbe AIR PLUS 29 x 2.10 - 3.00" duša, galuskový 40mm
9,79 €
savings
MOC 15,59 €
Continental MTB+ Light 27.5 x 2.6 - 2.8" duša, galuskový ventil 42 mm
13,49 €
MOC 14,99 €
Akcia -22% Pirelli SPORTUBE duša 27.5" x 2.5-2.8" duša, galuskový ventil 48 mm
7,19 €
-22%
MOC 13,69 €
Výpredaj -26% Tubolito TUBO MTB PSENS 27.5" x 1.8- 2.5" duša, galuskový ventil 42 mm
27,99 €
-26%
MOC 44,99 €
savings Schwalbe 26 x 1.50 - 2.50" duša, galuskový ventil 40 mm
5,90 €
savings
MOC 8,89 €
-30% Specialized Thorn Resistant 26 x 2.0-2.3" duša, autoventil
9,79 €
-30%
MOC 13,99 €
-14% Maxxis Freeride 27.5" x 2.20-2.50" duša, galuskový ventil 36 mm
9,90 €
-14%
MOC 12,13 €
Bikejoring
Manzelka ma letne plaste XKingy Protection, bolo tam Latecko minule leto, pozriem do nich ked nezabudnem.
RaceSport ale urcite nie su vhodne na bezduse.
Este pozeram ze ti vysla hmostnost proctection nakoniec vyssia, no ale aspon to bude funkcne. Zvnutra oblepeny plast suchym tmelom je nanic.
inak tá silikónová páska má nejaký zmysel, požíva to niekto, alebo sú to len gramy navyše?
Janiiik v zadu už mám xking dopredu som dal race king oba verzie protection... ževraj sa to vozí opačne, ale tak mne chýbal grip skôr vzadu ako vpredu na moje vozenie, tak som to dal takto... inak tie racekingy sú o 3 mm širšie, aj keď sú oba 2.2 rozmer... všimol som si to hneď ako som nahodil xking, že opticky pôsobí užší a včera som to meral a je tam tak 3 mm..
Odporucam mlieko Joes Elite Racers. Mam RaceKing Protection vpredu vzadu a tmelu bolo za rok (raz som doplnal) na bocnici minimum - nestoji to za rec. Co sa tyka pasky. Tie kadejake vlozky stoja za prd, uz urobim bezduse iba s lepiacou paskou. Kupil som si z Amazonu Gorilla tape, tie origos pasky na bezduse mi pridu zbytocne predrazene a kvalitou nesiahaju Gorilla tape ani po clenky.
Dam potom update, ked budem s nou robit bezduse - nejak zaciatkom marca.
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/tmel-joes-no-flat-elite-racers-500ml/2178
Pozrel som tie X-Kingy Protection, je v nich po sezone vyschnute Caffe late.
Inak preco nekupis Rocket Rony SnakeSkin 2.25? Nizsia vaha, vyrazne lepsi valivy odpor, bezproblemovy tubeless, velmi podobny grip..
Turbi: mne NoTube lepiaci tmel (nie ta somarina nelepiaca) robila jezkov a povlaky v original UST plastoch a to napriec znackami. Nelepiaci tmel nerobi jezkov a povlak max. v plasti, ktory sa na bezdusu nema pouzivat.