chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
Ten pocit bezmocnosti keď nevládzem stiahnuť TLR plášť Racing Ralph SS z ráfku Bor 333 Wide+. Po úplnom sfúknutí som jednu stranu plášťa vyzula montpákou. Druhú stranu som nevládala rukami odtiahnuť od patky ráfku, aby zoskočil do žliabku. Neuveriteľne silno tam držal. Tu fakt nehrozilo vyzutie, alebo podfúknutie. Na oboch kolesách išli dosť ťažko stiahnuť, ale s touto jednou stranou som bojovala snáď 15minút.
Sorry za výlev emócií, ale bola som fakt bezradná
Kristina šak počakaj keď ti pod ruku dôjdu 27,5+ kolesá to je iný šmak....
kým som odtiahol od steny ráfika aspoň kúsok prvej strany plášťa prešlo 10 minút... akeď som konečne dobojoval s prvou tak ešte trebalo dobojovať aj druhú stranu... a na druhom kolese to isté tfuj...
Otázka viem že sa tu riešilo ked bike parkuje na priamom slnku že tmel rýchlo vyschýna je to pravda ? Síce je to logické ? Ja v praci otstavim bike a 12 hodín je vonku teda aj na slnku ako to riešiť keď neni možnosť ho dať do tieňa prekryť kolesá niečím alebo ako ? Diky
Otázka viem že sa tu riešilo ked bike parkuje na priamom slnku že tmel rýchlo vyschýna je to pravda ? Síce je to logické ? Ja v praci otstavim bike a 12 hodín je vonku teda aj na slnku ako to riešiť keď neni možnosť ho dať do tieňa prekryť kolesá niečím alebo ako ? Diky
A prečo sa potom nevyzuje na týchto? Dôležité sú Tubeless Ready plášte a správny obvod tých vyvýšených plôch vo vnútri ráfku. Alebo je problém keď je vnútorná šírka ráfku malá (19 - 20mm) a obujeme široké plášte 2,25". Vtedy sa plášť pri nižších tlakoch viac "žuje" má pri väčšom náraze "odfúknuť".
tak nahodíš kadečo , len či ti to nebude sfukovať pri nizkom tlaku...
ideálne je ked je bok so spodnou plochou v pravom uhle, nech to tam drží.... alebo ešte aj zobačik
Ja mam prerobeny alexrims dm24 na bezdusaky, co je poriadne stary typ BMX rafika, nedavno som sekol, 2 diery cca 8mm v sekunde bolo kolo sfuknute, plast mi nevyzulo, opravil som to na mieste knotmi a dosiel domov, ale je pravda ze v rafiku mam umelo vytvorene tie zobaciky
Pouzil som nato klasicku plastovu dusovu vlozku na rafik od Zefal, je taka tvrda a hruba, ze ked som ju chcel natiahnut na rafik tak ju trebalo prve nahriat fenom - prve som myslel ze ma zly rozmer lebo som ju nemohol dostat na raf.
Prve som na rafik nalepil obojstrannu lepiacu pasku, nato natiahol tu vlozku a nakoniec prelepil WTB bezdusovu pasku. Vlozka ma akurat taky rozmer ze mi to vytvorilo idealny profil na moj rafik.
Inac Rubena ma vo svojom kite na prerabku na bezdusaky taku gumenu vlozku uz s vytvorenimy timi zobacikmy, akurat ze ta gumena vlozka pasuje len na 19mm rafiky, a sirsie maju smolu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sorry za výlev emócií, ale bola som fakt bezradná
Kristina šak počakaj keď ti pod ruku dôjdu 27,5+ kolesá
kým som odtiahol od steny ráfika aspoň kúsok prvej strany plášťa prešlo 10 minút... akeď som konečne dobojoval s prvou tak ešte trebalo dobojovať aj druhú stranu... a na druhom kolese to isté
Nemalo by pokial ti dobre tesnia kolesa.
Opora patky by tam bola.Akurat nema zobaciky,ci ako sa to odborne vola.
ideálne je ked je bok so spodnou plochou v pravom uhle, nech to tam drží.... alebo ešte aj zobačik
Nie je vhodný. Treba hľadať profil ráfku ako uviedol Zihadlo5. Iba tak bude bezdušový systém fungovať tak ako má. Ostatné sú iba kompromisy.
Pouzil som nato klasicku plastovu dusovu vlozku na rafik od Zefal, je taka tvrda a hruba, ze ked som ju chcel natiahnut na rafik tak ju trebalo prve nahriat fenom - prve som myslel ze ma zly rozmer lebo som ju nemohol dostat na raf.
Prve som na rafik nalepil obojstrannu lepiacu pasku, nato natiahol tu vlozku a nakoniec prelepil WTB bezdusovu pasku. Vlozka ma akurat taky rozmer ze mi to vytvorilo idealny profil na moj rafik.
Inac Rubena ma vo svojom kite na prerabku na bezdusaky taku gumenu vlozku uz s vytvorenimy timi zobacikmy, akurat ze ta gumena vlozka pasuje len na 19mm rafiky, a sirsie maju smolu.