chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
Kenai ty si expert. pytas si radu, dostanes odpoved aby si kupil Elite Racers a ty kupis Eco . este som na ten Eco nepocul od nikoho chvalu. vraj nelepi, niekto tu spominal ze pri defekte mu vsetok Eco vysical cez dieru von.
Kenai .... pripajam sa k Bade-ovi ..... Eco nieje dobry tmel..... ked Joes tak jedine Super Sealant alebo Elite Racers ..... zmen tu objednavku ak sa da...... na ECO vzdy kazdy nadaval..... ja pouzivam Super Sealant 3 roky a za mna super.... pravda je ze pouzivam tazke plaste (800 g +) a nikdy najmensi problem ze by vyschol alebo nezatesnil....
No ale toto bola jediná výhoda tmelu Eco, ktorú som zaznamenala
Super sealant síce zalepil, ale trvalo mu to aj niekoľko minút a musela som pritom dofukovať a otočiť koleso dierou dolu. Osobne sklamanie a vrátila som sa späť k Notubes.
Neviem ako ostatni, ale pre mna je to skor o tom, ako zatesnim 555g 2,2" er29 RaceSpor aby som nemusel vozit o 100g tazsi ProTection, ak je to mozne.
Lenze do toho Racesport budes musiet dat 2x tolko tmelu.1 davka ti zatesni vsetky pory na plasti,mala by.Teda plast nasiakne ako spongia.Potom das druhu davku,ktora uz by mala fungovat v pripade defektu.Teda neusetris na hmotnosti nic.A radsej kup Protection a nemusis riesit slzenie bocnic,rychle vysychanie tmelu v plasti....
To je tiež vec hodná testu. Už teraz tie pneu zozrali 0,5l tmelu. Som zvedaví co budu vážiť až konečne prestane tmel vysichat. Ak taky stav vôbec nastane. Je otázne koľko z toho tmelu je vlastne voda, ale verím, že ešte aj tak to bude ľahšie. Uvidíme.
Heh, ako obvykle citam od konca... Bade, Tesak Teraz ste mi dali. Nikde som o tom eco nic nenasiel, tak si vravim, skusim ked vyrobca tvrdi, ze je to na tenke bocnice. No, ale ak nelepi defekty, tak to je dost podstatny problem u tmelu na defekty.
Zmenim teda tu objednavku na Elite Racer a uvidime.
Ja som jazdil MK v racesport verzii a zeby nejak nasiakli tmel som si teda nevsimol. To co som tam nalial na zaciatku tam cca bolo aj ked som menil na zimne kolesa, a to som daval skor menej ako viac toho tmelu (Notubes Race). Akurat bolo treba pred kazdou jazdou skontrolovat a pripadne dofuknut, ale to robil aj Rocket Ron v SS verzii ktory je tubeless ready.
Ked uz mam vidlu v preventivnom repase tak som otvoril aj plaste po cca roku. Plast je IKON 3C max speed EXO TR kevlar a mlieko vid foto. Inac par krat sa spomenula vydrz v mraze tak tu pisu do -20 C
Defekty som mal cca 3 a vsetky hned zalepil.
ake mate skúsenosti s rafikom pre auto ventil s použitím ventilov kde je to gumové tesnenie/vložka v prípade diery pre auto ventil? funguje to spoľahlivo?
ake mate skúsenosti s rafikom pre auto ventil s použitím ventilov kde je to gumové tesnenie/vložka v prípade diery pre auto ventil? funguje to spoľahlivo?
Asi zalezi na aky rafik.
Ja som napriklad spokojni nebol, mal som nahodeni auto ventil a musel som ho dat prec, lebo mi dobre netesnil.
Dal som redukciu a galuskac s oblznikovou tesniacou plochou a vetko sadlo na jednotku.
Mal som 23 vnutorny priemer a dost hlboky stredovi profil zlabu a nesadlo to.
Ale utesnit sa to musi dat nech tam bude hociaka diera.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Super sealant síce zalepil, ale trvalo mu to aj niekoľko minút a musela som pritom dofukovať a otočiť koleso dierou dolu. Osobne sklamanie a vrátila som sa späť k Notubes.
Lenze do toho Racesport budes musiet dat 2x tolko tmelu.1 davka ti zatesni vsetky pory na plasti,mala by.Teda plast nasiakne ako spongia.Potom das druhu davku,ktora uz by mala fungovat v pripade defektu.Teda neusetris na hmotnosti nic.A radsej kup Protection a nemusis riesit slzenie bocnic,rychle vysychanie tmelu v plasti....
Bade, Tesak Teraz ste mi dali. Nikde som o tom eco nic nenasiel, tak si vravim, skusim ked vyrobca tvrdi, ze je to na tenke bocnice. No, ale ak nelepi defekty, tak to je dost podstatny problem u tmelu na defekty.
Zmenim teda tu objednavku na Elite Racer a uvidime.
Defekty som mal cca 3 a vsetky hned zalepil.
Ak som to prehliadol ospravedlňujem sa, ale aké máš plášte, ako dlho ten eco používaš, koľko dolievaš a ako často?
Asi zalezi na aky rafik.
Ja som napriklad spokojni nebol, mal som nahodeni auto ventil a musel som ho dat prec, lebo mi dobre netesnil.
Dal som redukciu a galuskac s oblznikovou tesniacou plochou a vetko sadlo na jednotku.
Mal som 23 vnutorny priemer a dost hlboky stredovi profil zlabu a nesadlo to.
Ale utesnit sa to musi dat nech tam bude hociaka diera.