chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
Vyskusaj pozriet ci niekde nie je nieco obtecene mliekom. Pripadne nafukaj na max. tlak povoleny vyrobcom pneu a rafu. A uvidis ci sa nieco zmeni. Ak to bude fucat aj tak a mlieko nikde neuvidis vytekat. Tak by som typol, ze to fuci do medzipriestoru rafu cez nejaku netesnost co sa otvori, az pri zatazeni kelesa.
ako píšem, ked je iba nafúkane tak tlak neuniká, až ked začnem jazdiť tak po par desiatok metrov..mlieko netečie..asi skusim nanovo nahodiť pásku a aj mlieko..
Kristina ventil je ok, skúsim ešte tie pätky, začalo mi to robiť len pri záťaži, doteraz to bolo v pohode, nieje to 1x nahodené, už som na tom jazdil dlhšiu dobu..
viem,ze by sa to nemalo robit, alebo pouzit ako trvale riesenie, ale cim podlepit plast, na ktorom je cca 7mm rez? Rezanec je na to uz maly. Skusal som plášť zašiť režnou niťou a podlepit kusom starej duse, ale nejak sa mi to nezdá pevné. Existuju nejaké original pevné záplaty na podlepenie, alebo vulkanizačné? / poprípade otestované... /
Aha, tak to neviem. Ja to nosím pre dobrý pocit pri "dušovom" systéme.. lto , už pár rokov to je zabalené, ešte som neskúšal. Ináč, podľa mňa zašitie a podlepenie bežnou záplatou by mohlo stačiť aj pre bezduše, či? Hehe, akurát jednu dušu opravujem a včera som pchal knot do bezduše na aute. Nikdy nie je nuda..
Zalezi co je bezna, kedysi davno, ked som lepil bezdusak, tak bol dost citelny rozdiel medzi zaplatou na plast a zaplatou na dusu. Na plast bola hrubsia, pevnejsia... ale sa mi zda, ze tie dnesne na dusu su hrubsie, ci co, neviem. Alebo sa zvykol pouzit kusok stareho plasta .. 7mm nie je extra vela, ale uz dost na to, aby sa to mohlo vyduvat .. plnohodnotny UST plast by to mozno este zvladol, ale tie dnesne, neviem. Niekedy sa plast aj zasil pre istotu.
Kristina ventil je ok, skúsim ešte tie pätky, začalo mi to robiť len pri záťaži, doteraz to bolo v pohode, nieje to 1x nahodené, už som na tom jazdil dlhšiu dobu..
Odporucam nafukat a ponorit do vody. Takto budes hned vidiet kde sfukuje.
tú sadu som si všimol už dávnejšie, ale je k nej taký biednučký popis a foto, že by sa to dalo považovať aj za omyl, a že to má byť lepenie na duše....
Tá záplata od Parktoolu je samolepka, pomerne hrubá, ale slúži na núdzový dojazd a používa sa s dušou... bohvie z akého je matrošu, možno by sa to dalo použiť aj ako trvalejšie riesenie prilepením normálnym lepidlom.
Nieje tu automechanik? kedysi predsa existovali také vulkanizačné záplaty... mohol by poradit....
tú sadu som si všimol už dávnejšie, ale je k nej taký biednučký popis a foto, že by sa to dalo považovať aj za omyl, a že to má byť lepenie na duše....
Tá záplata od Parktoolu je samolepka, pomerne hrubá, ale slúži na núdzový dojazd a používa sa s dušou... bohvie z akého je matrošu, možno by sa to dalo použiť aj ako trvalejšie riesenie prilepením normálnym lepidlom.
Nieje tu automechanik? kedysi predsa existovali také vulkanizačné záplaty... mohol by poradit....
tu v obchode sice nemaju ziadny popis, ale da sa to najst aj inde ako tubeless repair kit ... su to normalne poctive gumene zaplaty s lepidlom
no vcera som to hladal cez googla a podla obrazkov to vyzera ako lepenie na duse. takze jedine chytit do ruky a ohmatat.
na duse som pouzival dlhe roky tieto https://sadesport.sk/3038-large_default/lepenie-flaky-48-ks-hranate-25x35-mm.jpg
ale s podlepovanim plasta som mal problem ten ze mi flak stym lepidlom nechceli dobre drzat na plasti
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to pevne, alebo tenke ohybne? .. mam take na duse a to sa na plast pouzit neda, lebo by to vytlacilo. Ale hento neviem ake je co mas.
Odporucam nafukat a ponorit do vody. Takto budes hned vidiet kde sfukuje.
ja som opravoval dieru po papeku tymto https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/lepenie-a-tmely/zefal-set.html
ja som opravoval dieru po papeku tymto https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/lepenie-a-tmely/zefal-set.html
tu v obchode sice nemaju ziadny popis, ale da sa to najst aj inde ako tubeless repair kit ... su to normalne poctive gumene zaplaty s lepidlom
na duse som pouzival dlhe roky tieto https://sadesport.sk/3038-large_default/lepenie-flaky-48-ks-hranate-25x35-mm.jpg
ale s podlepovanim plasta som mal problem ten ze mi flak stym lepidlom nechceli dobre drzat na plasti