Fakt ?! No mne to super nepripadalo ked mi premrzli prsty tak ze som ani brzdu nevedel stlacit.Mno nevem ci bolo minus 10 ,to asi ne,ale zima bola riadna a ja nie dobre obleceny na ruky a hlavu.A to mi ten predavac tvrdil ze tie rukavice su jak radiator...Zimna priroda vizerala krasne,mlha tez ale dobre spomienky an to nemam.V com jazids ? Myslim oblecenie,co mas na hlave pod prilbou ? Moja satka usi rozhodne nechrani a jak teple mas rukavice ? Lebo do kopca sa mi v nich spotia ruky a dole kopcom mi nestacia vobec.
Ruky sú háklivé a nohy u mna ešte viac.Rukavice mam widstoperove/aj bundu a nohavice/,ale pri tých -10 som mal dvojvrstvové lyžiarske ruk. hore kopcom len spodnú vrstvu.Ca***** Craft,lyžiarske okuliare a na hube šatku/dole/ a hore kopcom len čelenka.Občas som pobehol aby mi nemrzli nohy. A dosť mi pomáhajú plášte Continental Spike s kovovými hrotmi.
Satka na usta ? Hm dobry napad,lyziarske okuliare asi tez a nabuduce aj aj vezmem lyziarske rukavice i ked teto boli tez,asi to chce silnejsie.Te plaste ti zavidim,ja si na zimu ine dovolit nemozem a bez nich to spociatku slo tez dobre ale teraz sa bud borim alebo smykam a o zatckach ani nehovorim.A kadial bajkujes v tejto zime ?
Som s Piešťan,takže najčastejšie teraz v zime Jelenie jamy-lesáci to tam odŕňajú.A od tial Gonove lazy,Gajda a pod.Nad plášťami som váhal,ale kto rád jazdí zimu-doporučujem/aspon šróby do starého plášťu/.
Tomčo ty si magor, ale raz sme išli na Inovec, a bolo -23 stupňov. Deň pred tým som dával na bike nové bowdeny, a v ten deň v tom marze totálne všetky popraskali takže som ich musel meniť na novo. Ale inak to najlepšia zabava...
Najlepšia tam bola obhliadka trate v piatok poobede v snehovej prehánke. Videl som Daniele Pontoniho, ako na otázku "ako bolo?" odpovedal cez drkotajúce zuby "sibéééria".
Nedeľa za slnka a pri -10 bola už pohoda... Niektorí pretekári po pol hodine aj sťahovali rukáviky.
Ja som bol doteraz iba jarno-letno-jesenny biker za tepleho pocasia ale tuto zimu som sa dal zlakat zimnym bikovanim.Bolo to super,tie zjazdy po zasnezenych lukach a podobne a tiez teraz na jar mam aku taku kondicku a nie ako ine roky.Planujem bikovat aj ine zimy,tak sa musim zamysleit nad oblecenim na zimu ktore nemam.ja som v zime pouzival obyvcajnu zimnu ciapku,lyziarske rukavice,zimnu vetrovku ktora nic moc na bikovanie a na nohy sustaky a pod ne damske silonky.Poradte kde sa da nakupit zimna vybava na bikovanie a ake su vase skusenosti co pouzivate v zime na seba?
Ok to vsetko je pekne ale pockajte par rokov a potom spravime sutaz miss plechove kolena. S jazdenim v zime je to fajn ale ani tie najlepsie windstoperove nohavice a rukavice nezabrania podchladeniu klbov... ja len tolko. Inac v zime som jazdieval dost intenzivne ale vzhladom na vyssie spomenute si davam radsej pokoj...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nedeľa za slnka a pri -10 bola už pohoda... Niektorí pretekári po pol hodine aj sťahovali rukáviky.