Pri brzdových pákach Avid SpeeDial je možné nastaviť ich chod. Slúži na to nastavovacia skrutka, ktorá dovoľuje jazdcovi zmeniť ich charakteristiku bez použitia náradia aj počas jazdy. Dizajn kovanej páky BendZone™ so zahnutím na konci, ktoré slúži ako deformačná zóna pri páde, chráni pred zničením samotné telo páky...
A je to aj funkcia mobilných (a pokročilých pevnolinkových) telefónov: stisni číslo, daj volať a zavolá sa ten kto je priradený k danému číslu. Ale mám pocit, že s témou to súvisí ca. ako Opera browser (btw, to isté vie aj Chrome a už aj Safari, s rozšírením aj Firefox).
mqx ti to dobre napisal neviem co viac k tomu este mozes chciet tak sa nepytaj dokola stale to iste, lepsie sa to uzt asi vysvetlit ani neda, ak to stale nestaci tak si zajdi niekam do shopu a skus si to nazivo
Pri brzdových pákach Avid SpeeDial je možné nastaviť ich chod. Slúži na to nastavovacia skrutka, ktorá dovoľuje jazdcovi zmeniť ich charakteristiku bez použitia náradia aj počas jazdy. Dizajn kovanej páky BendZone™ so zahnutím na konci, ktoré slúži ako deformačná zóna pri páde, chráni pred zničením samotné telo páky...
tým zmenením charakteristiky je myslená tuhosť brzdy.aspoň keď tým červeným čuplíkom točím tak to tak reaguje.dá sa to aj počas jazdy ako je písané (pri rýchlom zjazde skôr nie ale pri normálnej jazde v pohode).takže asi preto sa to volá SpeedDial (a nie SpeeDial ako je na nete napísané - majú tam chybu v texte) lebo nemusíš zastaviť ale dokážeš buď trochu dotiahnuť (v smere hodinových ručičiek) alebo uvoľniť (proti smeru...) brzdu aj pri jazde.je to také také jemné donastavenie účinku brzdy.to zahnutie páčok je už o niečom inom.
mqx ti to dobre napisal neviem co viac k tomu este mozes chciet tak sa nepytaj dokola stale to iste, lepsie sa to uzt asi vysvetlit ani neda, ak to stale nestaci tak si zajdi niekam do shopu a skus si to nazivo
nie nevysvetlil to.len niečo prekopíroval z netu a trochu to pozmenil.ani ja som nepochopil som o čom to vlastne píše kým som nemal čas pozrieť sa na to.je normálne keď niekoho niečo zaujíma pýtať sa dovtedy kým nedostane pre neho dostatočnú odpoveď.tu je presný popis z netu: 'Pri brzdových pákach Avid SpeeDial7 je možné veľmi presne nastaviť ich chod. Slúži na to nastavovacia skrutka, ktorá dovoľuje jazdcovi zmeniť ich charakteristiku bez použitia náradia aj počas jazdy. Dizajn kovanej páky BendZone™ so zahnutím na konci, ktoré slúži ako deformačná zóna pri páde, chráni pred zničením samotné telo páky.' - vynechal dve slová a drbol to tu ako vysvetlenie.aj tak sa dá vysvetľovať.
sak to je pravda... a inac naco sa to pita ked to nema:D
pýta sa preto aby bol múdrejší.na rozdiel od teba.keď niečo napíšeš tak to vyzerá akoby to písal afgánsky študent po mesačnom kurze slovenského jazyka.a naozaj je normálne sa pýtať keď sa niečo chcem dozvedieť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to aj vlastnost prehliadaca Opera. Ked otvoris novy tab, na uvode si mozes ulozit stranky do malych okienok, ktore len kliknutim rychlo otvoris.
Takto nejak to vyzera: http://www.sizzledcore.com/wp-content/uploads/2008/06/opera_speed_dial.png
tým zmenením charakteristiky je myslená tuhosť brzdy.aspoň keď tým červeným čuplíkom točím tak to tak reaguje.dá sa to aj počas jazdy ako je písané (pri rýchlom zjazde skôr nie ale pri normálnej jazde v pohode).takže asi preto sa to volá SpeedDial (a nie SpeeDial ako je na nete napísané - majú tam chybu v texte) lebo nemusíš zastaviť ale dokážeš buď trochu dotiahnuť (v smere hodinových ručičiek) alebo uvoľniť (proti smeru...) brzdu aj pri jazde.je to také také jemné donastavenie účinku brzdy.to zahnutie páčok je už o niečom inom.