Caute. Chcel by som sa Vas spytat, co by ste mi odporucili kupit..spominanu Sigmu Rox 9.0, ci .. ? Cital som nieco o nej, ze je ich mnozstvo nejak chybnych, tak neviem...alebo aky iny (lepsi ?) KVALITNY cyklopocitac s porovnatelnymi funkciami, hm? Nejake nazory, ci skusenosti....vopred DAKUJEM za pripadne reakcie, rady.
ROX 9 pouzivam vyse pol roka a bez jedineho problemu, perfektne fungoval aj pocas sobotnajsieho XC zavodu pri -8°C, samozrejme prekreslovanie grafiky bolo spomalene
hlavne napis co od toho ocakavas, vela ludi na Sigmu frfle ale nemyslim ze je na tom tak zle
Ocakavam to, aby plnila "len" tie funkcie, co sa udavaju resp., aby bola splahliva a nevypadaval nejak signal..neviem, co viac k tomu..paci sa mi aj dizajnovo, aj som si skusal cez flash-aplikaciu ovladanie a v pohode, pacilo sa mi...len nech ide, tak ako ma, nech si zbytocne nerobim starosti potom s reklamaciou atd. :/
8.0 postrada len dokovacku k PC a soft a je o nejakych 50€ lacnejsia takze ak ti netreba zobrazovanie statistik v PC tak 8.0 odporucam
signal mi nevypadol este ani raz ani co sa tyka rychlosti ani tepaku, kadenciu nepouzivam takze neviem hodnotit ale nepredpokladam nejaky problem, viem ze prve verzie boli trochu poruchove ale z posledneho obdobia som nasiel pozitivne ohlasy, preto som si ju zadovazil aj ja
Prosim Ta a ako resp podla coho si si kalibroval presnu nadmorsku vysku ?? A este jedna otazka, podla coho si zistim presny obvod kolesa (asi trochu hlupa otazka )??
odpoviem za Pola. Nadmorsku vysku si skalibrujes podla mapy, resp. podla znamych udajov o nadm. vyske konkretneho miesta na internete. Napr. ja byvam vo Vrakuni a viem, ze nadm. vyska blizkeho letiska je 133m. Takze ak idem z domu, je to lahke .
Obvod kolesa: zmeraj si jeho priemer a vynasob ho *3,14. Z tejto hodnoty mozes este odratat cca. 4mm ako dosledok stlacenie kolesa pod jazdcovou vahou.
odpoviem za Pola. Nadmorsku vysku si skalibrujes podla mapy, resp. podla znamych udajov o nadm. vyske konkretneho miesta na internete. Napr. ja byvam vo Vrakuni a viem, ze nadm. vyska blizkeho letiska je 133m. Takze ak idem z domu, je to lahke .
Obvod kolesa: zmeraj si jeho priemer a vynasob ho *3,14. Z tejto hodnoty mozes este odratat cca. 4mm ako dosledok stlacenie kolesa pod jazdcovou vahou.
Hm, to mam ale odmerat priemer rafika predpokladam bez plasta,hm?...Ved to, ze ja som z PP, letisko je od mojho bydliska dost daleko, a tu na sidlisku nemam kde zistit nadmorsku vysku..a zadat nadmorsku vysku Popradu, to by bolo potom asi uz dost nepresne....to vzdy ked vychadzas na bike musis zadavat resp potvrdit vysku 133m, ci ako to funguje ...
obvod kolesa rataj aj s plastom, niektory plast je vyzsi (vacsi obvod) niektory nizsi (mensi obovd)
ja som si presnu nadomorsku vysku zmeral tak ze som zasiel k najblizsiemu turistickemu smerovniku kde bola napisana nadomorska vyska, hodil cislo do kompu a zasiel domov kde som si akutalnu vysku ulozil ako domacu a ktoru si vzdy nadstavim ked vyrazam na vyjazd
S tym nastavenim "domacej-vychodzej vysky" to znie celkom mudro ...ze mi to hned nenapadlo...uz len najst nejaky taky turisticky smerovnik alebo iny bod, kde je vyska presne udana...
Som sa aj pytal brata, ci mi cez Google earth ukaze presne, alebo len bude vsade v ramci PP ukazovat priemernu nadmorsku vysku Popradu...no nevedel..Poprad ma priemernu 672mnm, takze by to aj sedelo..DAKUJEM, mrknem sa na to..
A ta kalibracia nadmorskej vysky pred zaciatkom kazdej jazdy sa ako vlastne robi? V tej flash aplikacii sa to neda odskusat, len v nastaveni zadat 3rozne hodnoty...ale neviem,ako sa to ma potom akoze potvrdit pred kazdym vyjazdom,ci co..a vyhodnocovat jazdy cez PC sa daju aj tie v zlozke 7trip ?...ci to iba jazdy cez logbook sa daju ??
A ta kalibracia nadmorskej vysky pred zaciatkom kazdej jazdy sa ako vlastne robi? V tej flash aplikacii sa to neda odskusat, len v nastaveni zadat 3rozne hodnoty...ale neviem,ako sa to ma potom akoze potvrdit pred kazdym vyjazdom,ci co..a vyhodnocovat jazdy cez PC sa daju aj tie v zlozke 7trip ?...ci to iba jazdy cez logbook sa daju ??
Google Earth ti ukaze na kazdom mieste presnu nadmorsku vysku,ja som si podla neho nastavil vysku pri mojej garazi,odkial vzdy vyrazam,kde mi ukazal 181m a +- to aj skutocne sedi...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zatial som max. spokojny.
Zatial som max. spokojny.
Mám ho už cez dva roky a nejako prestávam byť spokojný. Tak sa mi zdá, že HAC4 bol lepší.
Ocakavam to, aby plnila "len" tie funkcie, co sa udavaju resp., aby bola splahliva a nevypadaval nejak signal..neviem, co viac k tomu..paci sa mi aj dizajnovo, aj som si skusal cez flash-aplikaciu ovladanie a v pohode, pacilo sa mi...len nech ide, tak ako ma, nech si zbytocne nerobim starosti potom s reklamaciou atd. :/
signal mi nevypadol este ani raz ani co sa tyka rychlosti ani tepaku, kadenciu nepouzivam takze neviem hodnotit ale nepredpokladam nejaky problem, viem ze prve verzie boli trochu poruchove ale z posledneho obdobia som nasiel pozitivne ohlasy, preto som si ju zadovazil aj ja
A v com mas problem s CS600? Ja uz po 2 reklamaciach v NDR nemam s nou zatial ziaden problem,slape super aj teraz nedavno v -12C mrazoch
Prosim Ta a ako resp podla coho si si kalibroval presnu nadmorsku vysku ?? A este jedna otazka, podla coho si zistim presny obvod kolesa (asi trochu hlupa otazka
Hm, to mam ale odmerat priemer rafika predpokladam bez plasta,hm?...Ved to, ze ja som z PP, letisko je od mojho bydliska dost daleko, a tu na sidlisku nemam kde zistit nadmorsku vysku..a zadat nadmorsku vysku Popradu, to by bolo potom asi uz dost nepresne....to vzdy ked vychadzas na bike musis zadavat resp potvrdit vysku 133m, ci ako to funguje ...
ja som si presnu nadomorsku vysku zmeral tak ze som zasiel k najblizsiemu turistickemu smerovniku kde bola napisana nadomorska vyska, hodil cislo do kompu a zasiel domov kde som si akutalnu vysku ulozil ako domacu a ktoru si vzdy nadstavim ked vyrazam na vyjazd
Je to najjednoduchsie... kliknes si pred barak a ukaze ti presnu nadmorsku vysku.
Poprad ukazuje od cca 660 do 690m
Google Earth ti ukaze na kazdom mieste presnu nadmorsku vysku,ja som si podla neho nastavil vysku pri mojej garazi,odkial vzdy vyrazam,kde mi ukazal 181m a +- to aj skutocne sedi...