Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Sice na graveli a HG orechu, ale mam Garbaruk 12s kazetu, uz 3800km a nic sa neuvolnuje, nic nepuka, nic nevrzga (dufam ze po tomto vyroku nezacne ???).
Tak fajn, a ja som do pol noci pilnikoval tie zuby Kristina To ja som taky blb ze vazim vsetko tak ako to bude Ale vidis ze na svojom webe ju maju aj s maticou 336g, aj tu sa neraz objavila pod 340g aj s maticou, asi som to mal nejak zafixovane aj ked teda uvadzaju uz 349… Vzhladom k tomu je to samozrejme v pohode. Viac ma vsak zaujma ten volne hrkotajuci valcek, dufam ze sa po utiahnuti dostatocne pevne stiahne a nebude hrkotat…
Hmotnosť týchto nových kaziet je vyššia ako prvých verzií. Tieto nové majú veľký pastorok poistený niekoľkými oceľovými skrutkami. Predchádzajúce verzie mali Alu pastorky iba nasadené na pinoch. Stávalo sa, že sa veľký pastorok z pinov uvoľnil. Hlavne veľkým "dupačom"
Ten mechanizmus na Garbaruk kazete na XD orech ide úplne ľahko..v podstate je jedno ako to silno človek dotiahne, ale je tam vždy menšia vôľa - následne to potom neznesiteľne vŕzga. Na druhej strane keďže sa tá kazeta dá prakticky rukou natočiť na orech, tak ja ju používam ako perfektný sťahovák DTSwiss orechov. Keď mám viac kolies a potrebujem niekedy stiahnuť orech na ktorom nie je kazeta, tak Garbaruk naskrutkujem na 3 závity, stiahnem a zas vyskrutkujem takže za mňa ...ako sťahovák na DTswiss XD orechy je táto kazeta prakticky dokonalá ??
Si šikovný a mocný ✌....mne jednoducho, keď ho chytí koncovka, tak ho nestiahnem a ešte ak je na ňom nejaký zbytok vazelíny tak konečná. A priznám sa, že sa už o to ani nepokúšam odkedy mám doma tento luxusný Garbaruk sťahovák
To by som tak nezovšeobecňoval, že nekupovať. Isto tu je hodne spokojných zákazníkov ktorým sa tieto problémy neobjavili. Ide najmä o prevádzkové podmienky v ktorých sa jazdí. Ja ak mám kľuky, ktoré niekomu praskajú, tak mne prasknú isto..ak mám kazetu ktorá vŕzga a oddeľuje sa jej najväčší pastorok, tak mne kazeta vŕzga a pastorok sa mi oddelil už dávno, ak mám vidlu v ktorej sa vybijú púzdra, tak ich mám vybité..ak mám Reaktiv tlmič ktorý viacerým vytiekol, tak vytiekol už aj mne. .......je to štýlom jazdy hlavne
Ale ku kazetám aktuálne nemáš dôvod kupovať iné ako SRAM X01 tu z MTbikeru v akcii...ak tá akcia teda ešte je. Nič iné sa viac neoplatí.
Ja mam garbaruk na xd a nevrzga, nehybe sa, neuvolnuje sa ... ale ja jazdim malo a len po makych karpatoch - cak viete, to je tam kde ani hore kopce ani zjazdy ani kamene ani nic podobne nie je. Obcasna fatra/tatra uz nezavazi.
jachmel zlý pohľad, lebo 50g sem, 50g tam, 50g hentam a hneď je bez nejakých zásadných investícii (len tieto Ti osky sú naozaj € navyše) pomaly 300g dole
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kristina To ja som taky blb ze vazim vsetko tak ako to bude
Hmotnosť týchto nových kaziet je vyššia ako prvých verzií. Tieto nové majú veľký pastorok poistený niekoľkými oceľovými skrutkami. Predchádzajúce verzie mali Alu pastorky iba nasadené na pinoch. Stávalo sa, že sa veľký pastorok z pinov uvoľnil. Hlavne veľkým "dupačom"
Ale ku kazetám aktuálne nemáš dôvod kupovať iné ako SRAM X01 tu z MTbikeru v akcii...ak tá akcia teda ešte je. Nič iné sa viac neoplatí.
Ti osky Meti s keramickými ložiskami. Výsledná hmotnosť XTR pedálov bude 258g
Hej čína Ti na skúšku, keďže pedále majú už čo to odjazdené. Nové by som kúpil už spolu s Ti oskou na klasických ložiskách...
A moje M9000 budú mať 270g
Pokiaľ ušetríš 10% hmotnosti na všetkých komponentoch tak môžeš dostať 12kg bajk pod 11kg.