Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Ondrejstvidim, ze si uz nahodil. Nieco dost podobne si nakoniec vymyslel ako mam ja ja uz cakam tiez len vesperi a zajtra snad uz budem skladat a i9 pojdu z domu...
Minulú sezónu som ten plášť videl prvýkrát. Hatherly z Cannondale. Vyzerá zaujímavo. Ja som aktuálne na XC spokojný s Vittoria Mezcal Race 29x2,4 Zatiaľ najrýchlejšie plášťe so šírkou 60mm pomer, rýchlosť, váha , grip, odolnosť. Nahodené koncom leta. Tak som s nimi spokojný, že som hneď kúpil ďalšie dva do zásoby na sezónu, až mám hneď po ruke.
Braňo, keď som dával do košíka, chvíľu som kukal ten Peyote. No vyhral rozum, zas odtiaľ potiaľ, po tých skalách a koreňoch nadol. Zas až taký skill nemám 🫣🤭😁😱
a take 11sp kluky ktore mali pavuka vazili o 70g viac ako terajsie s direct mount uchytom a pochybujem ze ich nejak extra odlahcili - takze to by aj bolo tych 160-170g ako ma sram copyrighti.postimg.cc i.postimg.cc copyrightr2-bike.com r2-bike.com
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Majú to na stránke super, ten výber výpletu urobený.
+ 107g
toto keby malo 0 offset, tak stym mozes medvede zabijat
a take 11sp kluky ktore mali pavuka vazili o 70g viac ako terajsie s direct mount uchytom a pochybujem ze ich nejak extra odlahcili - takze to by aj bolo tych 160-170g ako ma sram
Ale ric paľovu ?
Toto je 32T
To zas nie, ten mal menej
gusto0: tie 11p shimano xt su tazke jak slak, neviem preco, lebo xtr ka su normalne
ak by sa niekomu hodili, su na predaj.
po obnove pohonu +22g na klukach (oproti truvativ descendant carbon) a + cca40g na kazete (garbaruk vs. xtr) snad to potiahnem