Ahojte,
vymyslel som si projekt, postavil
gravel z MTB rámu. Vrazil som tam kľuky aké som mal, jazdí to, ale sú to ťažké boost kľuky od Mirandy,
prevodník ťažko zohnať a celkom drahý. Hľadám preto čo by som tam dal niekedy neskôr, snáď niekto poradí.
- Bajk je rýchloupinak 135mm vzadu, takže hľadám krátku chainline (ideálne pod 50mm). Mám teraz 3 podložky naľavo od stredu a stále sa dosť kríži reťaz. 1x11 to je.
- Chcem to nechať ako jednoprevodnik, ideálne 34z (viac asi nedám do rámu). Vymeniteľný úplne najlepšie.
- stred by som rád typ BSA 68/73mm, Shimano preferencia mám na to už kľúč
- najlepšie keby boli 170mm, mal som kúsok problém s nízkym stredom (našiel som potom kvôli tomu karbónovu mtb vidlu 29" aby som to dvihol, potenciálne 175mm kľuky keby inak nebolo by to mohlo prežiť)
Najlepšie čo mi zatiaľ napadlo boli HT II kľuky od Shimana s tromi vymeniteľnými prevodníkmi, (MTBiker mal aj Force Nine kľuky na eshope) kde by som na stred dal 34z prevodník a možno pár podložiek a dlhšie skrutky. Na bazáre som dlhšie nič vhodné nevidel. Obraciam sa teda na vedomosti fóra so žiadosť o pomoc pri tejto dosť špecifickej srande. Áno, je to celé trochu hlúpy výmysel, ale taký projekt som chcel a nie za draho, takto to dopadlo. Díky za prípadné iné typy.