Ahojte potrebujem pomoc, odišiel mi zadný náboj v kolese, konkretne misky su strasne vybite, zvysok je v pohode. Jeho parametre sú 141 mm boost verzia s rychloupinakom, orech mám na kazety 7-10, kazetu tam mám hg50 10 rýchlostnú. má 6 dier na kotúč. keď som kúpil ako nahradny
naboj formula dc22 tak nepasoval lebo ten dc2241 je špeciálna verzia ktorá ma 141 mm a základ dc 22 ma 135mm, inak su rovnake. keď som pozeral iné náboje ktoré by pasovali tak som vôbec nic nenašiel. jednak ich je minimum s dĺžkou 141 mm, potom väčšina je na rozne osky a nie
rychloupinak a takisto orech je väčšinou na shimano 12 microspine ci microspline. to že ešte je aj vela nabojov s centerlockom to neriešim uz som si povedal že kúpim aj nový kotúč ale zhanam ten náboj. na nete som našiel aj viacero rôznych adaptérov ale ja sa v tom nevyznam a neviem ktory kde ako kúpiť aby mi to pasovalo. teda moje otázky a prosby. viete mi pomôcť nájsť náboj pripadne naboj s adaptermi do 50 eur? prípadne daju sa vymenit misky z vnutra mojho naboja dc2241 za tie z toho dc22? neviem som bezradný a bol by som vďačný za konkrétne linky na nákup alebo konkrétne rany, ďakujem.