Zdravim kúpil som si nový bicykel Kellys spider 90 ale vidlica mi príde slába vedel by mi niekto poradiť nejakú lepšiu vidlicu na tento bajk?,? A čo hovoríte kupilmsom ho za 1000e zla kúpa či? Rozhodoval som sa medzi rascal +1 a Spiderom
No chalani mám new bike zobrali mi ho na s5 a mám Kellys Gibon 30 a už prvý deň je to úplne niečo iné ešte ho mám aj v lepšom prevedený jak na internete písali mám 180mm v predu aj vzadu a presne osi aj vrpedu aj vzadu ?
no super a máš normálny bike s normálnou vidlou a geo, že to aj dole kopcom v lese pojde... Kamoš mal takto z bazaru kellys spider a bola to strašná hrkálka čo som ho skúšal tak to jazdilo jak trekingový bike...
Jjj spider bol hrkalka ale kks na tomto gibone som taký pomalý s plastom 2,4 chcel by som to trošku zrýchliť na úkor konfortu možno plášte užšie ale zatiaľ bike topka úplne nemusím sa báť ťa vidla 140 zvládne všetko ?
ak dali ten AMkový plašt aj dozadu (keď pozeram popis bajku) tak to sa musí ťažko šľapať 😅 to by som vymenil za niečo menej agresivne a možno užšie - 2,3 ... ak nejazdiš vyslovene len terén
Chcem byť na asfalte určite rýchlejší ? tak zmena plasty bude určite budem sa aj pýtať aké na to sú dobré a vhodné keď bike bude používaný na cestu do práce ale aj budem. Chodiť do lesa takže také niečo optimálne ?
tak zadný plasť zhodiš a nechaš si ho do rezervy, resp. ked zoderieš predný tak maš hneď nahradu 😄 len zadný treba kúpiť - ja mam napr. Continental Cross King 2,3" vzadu
nooo chcelo by to co najlepši plašt a kludne aj Continental ale co najlepši lebo viem si to zobrat cez pneuservis cez kamarata ked mi ho bude vediet zohnat to co najlepsi plast aj do 100e a uz pripraveny na to ze bezdušak
michelin ma ale že hrozne zlu zmes na asfalt a v terene take nijake a zatáčanie na hardpacku pre mna až príšerné, nepredvídateľné (Wild Enduro som skušal) . Viem že je to ruhanie ale ja na mojom enduro HT octane one vozím od mája a v lete až do jesene tufo xc 14 a vzadu pepis ružový insert a zatiaľ som neprerazil ani v rockgardenoch a drží velice pekne aj v prachu a makkom podklade a dobre sa čistí od blata. Nepoznám univerzálnejšie plášte na asfalt aj na les.
už asi mŕtva téma ale keby niekto niekedy vyhľadával vo fóre tak na rýchloupinák a rovný krk sa dá zohnať vzduchovka Rockshox Judy (do 120mm, mám to tak aj ja) a myslím že aj Recon tam sú aj väčšie zdvyhy. To sú vlastne takmer rovnaké vidle a na lesné cesty aj nejaký ten rozumný trail za relatívne normálne peniaze úplne super. Ja som tiež išiel vylepšovať 700e bike začal som práve vidlou a po tejto investícii už pre mňa prestal byť z finančného hľadiska aktuálny nový bike. Nakoniec som bol aj rád lebo som si tam všetko pomenil a vyskladal presne podľa seba aj s pomocou bazáru a zostali mi diely na druhý bicykel pre ženu kde som len poriešil lacný rám. Keď to finančne porátam a sčítam tie dva bajky jasné že som niečo prerobil ale od určitého momentu už nebola cesta späť. Každopádne ten rok babrania sa v tom, postupnom vylepšovaní a cykloskladacej maturity stal za to. Strasne vela som sa naucil a nasiel nove hobby.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.